Κυριακή 23 Αυγούστου 2015

Προς εργαζόμενους: Κάντε σεξ για να αυξήσετε το...μισθό σας


Εάν θέλετε να αυξήσετε τον μισθό σας, τότε κάντε συχνότερα σεξ με τον σύντροφό σας! Τα άτομα που είναι πιο ευτυχισμένα και πιο ολοκληρωμένα στη ζωή τους τείνουν να είναι πιο υγιή και δημιουργικά και, κατά συνέπεια, περισσότερο παραγωγικά και επιτυχημένα στη δουλειά τους. Και οι επιτυχημένοι εργαζόμενοι έχουν καλύτερο μισθό! Αυτό είναι ένα από τα βασικά συμπεράσματα της έρευνας, που δημοσιεύθηκε στην επιστημονική επιθεώρηση «International Journal of Manpower», η οποία πραγματοποιήθηκε σε 7.500 Ελληνες που ζουν στη χώρα μας. Συγκεκριμένα, οι επιστήμονες διαπίστωσαν ότι οι υγιείς εργαζόμενοι που έχουν πιο δραστήρια σεξουαλική ζωή έχουν και υψηλότερους μισθούς.

Επικεφαλής της ομάδας ερευνητών που διεξήγαγε την έρευνα είναι ο Ελληνας καθηγητής Οικονομικών στο πανεπιστήμιο Angila Ruskin στο Κέιμπριτζ της Αγγλίας Νίκος Δρυδάκης. Οι ειδικοί εξέτασαν τις περιπτώσεις 7.500 Ελλήνων, ηλικίας 26-50 ετών, οι οποίοι ρωτήθηκαν, μεταξύ άλλων, για το καθεστώς της απασχόλησής τους και την αμοιβή τους. Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι οι εργαζόμενοι που κάνουν σεξ δύο ή τρεις φορές την εβδομάδα κερδίζουν 4,5% περισσότερα χρήματα από ό,τι οι λιγότερο σεξουαλικά ενεργοί συμπολίτες τους, ανεξάρτητα από τη φυσική ή την ψυχική υγεία τους. 
Μάλιστα σύμφωνα με την "Δημοκρατία", εκείνοι που ανέφεραν ότι δεν κάνουν καθόλου σεξ βρέθηκε ότι παίρνουν 3,2% λιγότερα χρήματα από τους πιο σεξουαλικά ενεργούς! Οι ερευνητές παρατήρησαν, ακόμα, ότι όσοι κάνουν πιο πολύ σεξ είναι επίσης περισσότερο εξωστρεφείς και έχουν χαμηλότερα ποσοστά διαβήτη, καρδιακών παθήσεων και αρθρίτιδας. Συμπερασματικά, η έρευνα αποδεικνύει ότι η αυξημένη σεξουαλική δραστηριότητα είναι δείκτης καλής υγείας, η οποία με τη σειρά της έχει συσχετισθεί με υψηλότερες οικονομικές απολαβές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου