Τρίτη, 18 Αυγούστου 2015

Προσωπικό ζητείται από ναυτιλιακές επιχειρήσεις

 
Δεκάδες θέσεις εργασίας προσφέρει η ελληνική ναυτιλία σε εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο. 
Οι θέσεις αφορούν άτομα υψηλών προσόντων με προϋπηρεσία στο αντικείμενο της εκάστοτε θέσης, άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας και γνώσεις χειρισμού ηλεκτρονικού υπολογιστή.

Trafigura Maritime Ventures: Τρεις θέσεις προσφέρει η ναυτιλιακή εταιρεία στις εξής ειδικότητες: Operators, εκ των οποίων ένας για το τμήμα επιχειρήσεων πετρελαιοειδών και ένας για το τμήμα επιχειρήσεων ξηράς, και Global Operations Manager για τον στόλο τάνκερ της. Για τις δύο πρώτες θέσεις απαιτείται προϋπηρεσία στο αντικείμενο της θέσης ή προϋπηρεσία στη θάλασσα, ενώ για τη θέση Manager ζητούνται υποψήφιοι με πενταετή εμπειρία σε παρόμοια θέση. Πληροφορίες: www.trafigura.com.
AIMS Shipping Co: Προσφέρεται μία θέση Dry Bulk Operator, για την οποία απαιτείται τουλάχιστον πενταετής εμπειρία, άριστη γνώση αγγλικής γλώσσας και χειρισμού Η/Υ.
Βιογραφικά αποστέλλονται στη διεύθυνση: management@aims-shipping.com.
Laskaridis Shipping Co: Θα προσληφθεί ένας υπάλληλος Λογιστηρίου, με άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας και χειρισμού Η/Υ, επαγγελματική εμπειρία πέντε έως επτά ετών σε λογιστήριο ναυτιλιακής εταιρείας και καλή γνώση του συστήματος ΔΑΝΑΟΣ.
Βιογραφικά στη διεύθυνση: hr@laskaridis.gr υπόψη κ. Μιχαλά Ελένης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου