Τρίτη, 18 Αυγούστου 2015

Προσλήψεις στον κλάδο τροφίμων και ποτών
Πέντε προσλήψεις πραγματοποιούν άμεσα οι εταιρείες του κλάδου τροφίμων και ποτών Diageo, Coca-Cola και Ε.Ι. Παπαδόπουλος.

Diageo: Θα καλυφθούν δύο θέσεις Commercial Finance Analysts με πτυχίο Οικονομικών ή Διοίκησης, γνώσεις λογιστικής και προϋπηρεσία διάρκειας τουλάχιστον τριών ετών, άριστη γνώση της ελληνικής και αγγλικής γλώσσας, αλλά και MS Office με έμφαση στο Excel και SAP. Επίσης, θα προσληφθεί ένας In Market HR Coordinator με εμπειρία τουλάχιστον δύο ετών στον τομέα των Ανθρωπίνων Πόρων, πτυχίο ή μεταπτυχιακό στο HR, άριστη γνώση της ελληνικής και της αγγλικής γλώσσας και χειρισμού Η/Υ.
Ε.Ι. Παπαδόπουλος Α.Ε.: Προσφέρεται μία θέση Ηλεκτρολόγου Τεχνολόγου, με πτυχίο ΤΕΙ, πολύ καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας, άριστη γνώση Η/Υ (MS Office και SAP) και εμπειρία σε βιομηχανικό περιβάλλον και, συγκεκριμένα, σε βιομηχανία τροφίμων.
Coca-Cola 3E: θα προσληφθεί ένας Routing Planner με προϋπηρεσία τριών ετών στο Εμπόριο, πολύ καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας και των προγραμμάτων MS Access, MS Excel, Arc GIS και MS PowerPoint.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου