Σάββατο 29 Αυγούστου 2015

Ελληνες υπαλλήλους ζητούν αεροπορικές εταιρείες


Σε αναζήτηση προσωπικού στη χώρα μας βρίσκονται τόσο διεθνείς αεροπορικές εταιρείες, όπως η Emirates και η Ryanair, όσο και η ελληνική Aegean Airlines. Οι δύο διεθνείς εταιρείες διοργανώνουν ημέρες καριέρας στην Ελλάδα, ενώ η Aegean αναζητά προσωπικό για το τηλεφωνικό της κέντρο. 
Ειδικότερα, η αεροπορική εταιρεία Emirates με έδρα το Ντουμπάι αναζητά νέους και νέες που ενδιαφέρονται να εργαστούν ως προσωπικό καμπίνας. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν συμπληρώσει το 21ο έτος της ηλικίας τους, να διαθέτουν απολυτήριο λυκείου και άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας, τόσο σε γραπτό όσο και σε προφορικό επίπεδο, ενώ η γνώση οποιασδήποτε άλλης ξένης γλώσσας θα θεωρηθεί επιπρόσθετο προσόν. 
Επίσης, θα πρέπει να διαθέτουν το κατάλληλο ύψος και άνοιγμα χεριών.

Οι υποψήφιοι θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν μια παρουσίαση για τον ρόλο του μέλους πληρώματος καμπίνας, τις απαιτήσεις της θέσης, καθώς και τα προνόμια που απολαμβάνουν όσοι εργάζονται για τον όμιλο και ζουν στο Ντουμπάι. Θα ακολουθήσει ένα γραπτό τεστ στα αγγλικά και ομαδική συζήτηση με βάση τις ικανότητες των υποψηφίων. «Οσοι καταφέρουν να περάσουν με επιτυχία όλα τα στάδια της συνέντευξης, θα έχουν την ευκαιρία για άμεση απασχόληση στην εταιρεία», αναφέρει σχετική ανακοίνωση.
Ημέρες καριέρας διοργανώνονται και από την εταιρεία CrewLin, η οποία λειτουργεί για λογαριασμό της αεροπορικής εταιρείας χαμηλού κόστους Ryanair. Η εταιρεία αναζητά να προσλάβει προσωπικό καμπίνας για τα αεροσκάφη της. Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στη Θεσσαλονίκη και την Αθήνα στις 2 και 3 Σεπτεμβρίου, αντιστοίχως.
Προσωπικό για το τηλεφωνικό της κέντρο θα προσλάβει η Aegean Airlines, η οποία θα δέχεται βιογραφικά έως τις 13 Σεπτεμβρίου. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν ηλικία έως 30 ετών, αλλά και άριστη γνώση της ελληνικής και αγγλικής γλώσσας, πολύ καλή γνώση μίας ακόμα γλώσσας (γερμανική, γαλλική, ρωσική, ιταλική, ισπανική ή καταναλανική) και χειρισμό Η/Υ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου