Σάββατο 29 Αυγούστου 2015

888 συμβασιούχοι σε 66 δήμους




Οκτακόσιες ογδόντα οκτώ θέσεις εποχικού προσωπικού με συμβάσεις ορισμένου χρόνου και μίσθωσης έργου θα συναφθούν σε 66 δήμους και Κοινωφελείς Επιχειρήσεις τους, διάρκειας από τρεις έως δώδεκα μήνες.
Πρόκειται τόσο για προκηρυγμένες θέσεις όσο και για νέες εγκρίσεις του υπουργείου Εσωτερικών, οι οποίες αναμένεται να εξελιχθούν σε προκηρύξεις, ενώ με το προσωπικό που ζητείται θα καλυφθούν ανάγκες τόσο των τεχνικών υπηρεσιών και των υπηρεσιών καθαριότητας (εργάτες, οδηγοί, χειριστές) όσο και πολιτιστικών υπηρεσιών των δήμων (καθηγητές μουσικής, χορού, εικαστικών τεχνών).

Η πλειονότητα των θέσεων -518 στο σύνολό τους- αντιστοιχούν σε 40 δήμους σε Αθήνα και περιφέρεια, εκ των οποίων 57 με συμβάσεις ορισμένου χρόνου για το χρονικό διάστημα έως οκτώ, εννέα ή έντεκα μηνών και 461 με μίσθωση έργου για έως ένα έτος. Εξάλλου, αιτήσεις υποβάλλονται στους εξής δήμους ή Νομικά τους Πρόσωπα: Πειραιώς, Ηρακλείου Κρήτης, Ξάνθης, Λάρισας, στο ΝΠΔΔ ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α. Ιεράπετρας, στους Δήμους Κισσάμου και Χίου και στη ΔΕΥΑ Λαγκαδά.
Αναμένεται ο καθορισμός των προθεσμιών στους δήμους: Κορδελιού-Ευόσμου, Αγίου Νικολάου, Πέλλας, Πάτρας, Δίου Ολύμπου, Παπάγου-Χολαργού και Αμαρουσίου, αλλά και σε 53 ακόμα δήμους στους οποίους ο αριθμός των θέσεων κυμαίνεται από μία έως οκτώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου