Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

Στο Μαραθώνα χρειάζονται εργαζόμενους



Ανακοίνωση για την πλήρωση είκοσι πέντε (25) θέσεων στελεχών και λοιπού προσωπικού, παιδικών κατασκηνώσεων του κρατικού προγράμματος, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την κάλυψη παροδικών αναγκών της αναφερομένης στο θέμα παιδικής εξοχής, για τις εξής κατά αριθμό ατόμων, ειδικότητες, με τα αντίστοιχα τυπικά προσόντα και την αντίστοιχη χρονική περίοδο.
ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΑΡΙΘΜΟΣ ΘΕΣΕΩΝ ΕΙΔΙΚΑ Η ΤΥΠΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΧΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ 1 Πτυχιούχος Ανώτατης ή Ανώτερης Σχολής και σε περίπτωση έλλειψης υποψηφίων με τα παραπάνω προσόντα προτιμώνται απόφοιτοι Λυκείου με ευδόκιμη κατασκηνωτική εμπειρία. 11/7/2015 έως 10/9/2015 ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ 1 Απόφοιτος Λυκείου ή εξαταξίου Γυμνασίου. 11/7/2015 έως 10/9/2015 25 θέσεις εργασίας στο Δήμο Μαραθώνος ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ (/eidhseis/theseis-ergasias) ΒΟΗΘΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ 1 Απόφοιτος Λυκείου ή εξαταξίου Γυμνασίου. 11/7/2015 έως 10/9/2015 ΑΠΟΘΗΚΑΡΙΟΣ 1 Απόφοιτος Λυκείου, με προϋπηρεσία που να αποδεικνύεται. 11/7/2015 έως 10/9/2015 ΙΑΤΡΟΣ 1 Απόφοιτος Ιατρικής Σχολής με άδεια άσκησης επαγγέλματος και υποχρέωση να βρίσκεται καθημερινά στους χώρους της Παιδικής Εξοχής 11/7/2015 έως 10/9/2015 ΝΟΣΟΚΟΜΟΣ 1

Α) Απόφοιτος Σχολής Νοσοκόμων ή τελειόφοιτος Σχολής Νοσοκόμων
Β) Άδεια ασκήσεως επαγγέλματος 11/7/2015 έως 10/9/2015 ΜΑΓΕΙΡΑΣ 1 Απόφοιτος ή τελειόφοιτος Σχολής Μαγείρων ή ΥΕ με εμπειρία στην ειδικότητα που να αποδεικνύεται 11/7/2015 έως 10/9/2015 ΒΟΗΘΟΙ ΜΑΓΕΙΡΩΝ 1 Απόφοιτος ή τελειόφοιτος Σχολής Μαγείρων ή ΥΕ με εμπειρία στην ειδικότητα που να αποδεικνύεται 11/7/2015 έως 10/9/2015 ναυαγοσώστης 1 Απόφοιτος Σχολής Ναυαγοσωστικής εκπαίδευσης, με άδεια ναυαγοσώστη από την αρμόδια Λιμενική 11/7/2015 έως 10/9/2015 ΕΡΓΑΤΕΣ - ΕΡΓΑΤΡΙΕΣ 11 Χωρίς ιδιαίτερα προσόντα 11/7/2015 έως 11/9/2015 προσωπικο καθαριότητας (για χώρους υγιεινής, κλπ) 1 Χωρίς ιδιαίτερα προσόντα 11/7/2015 έως 10/9/2015 ΦΥΛΑΚΑΣ 1 Να έχει απολυτήριο Δημοτικού εάν έχει αποφοιτήσει μέχρι το 1980 ή απολυτήριο Γ' Γυμνασίου εάν έχει αποφοιτήσει μετά το 1980 Ο επιτυχών θα απασχοληθεί ως νυχτοφύλακας. 11 /7/2015 έως 10/9/2015 ΕΙΔΙΚΟΣ συνεργατησ - ψυχαγωγός 1 Πτυχιούχοι ή φοιτητές των σχολών: α. Παιδαγωγικών Τμημάτων και ΤΕΙ Βρεφονηπιοκομίας ή β. ΤΕΦΑΑ ή γ. Τμημάτων Κοινωνικής και Εκπ/κής Πολιτικής ή δ. Θεατρικών & Δραματικών Σχολών ή 11/7/2015 έως 10/9/2015 Αρχή ε. Μουσικών και χορευτικών σχολών ή και στ. Σχολών καλλιτεχνικών μαθημάτων Σε περίπτωση έλλειψης υποψηφίων με τα παραπάνω προσόντα είναι δυνατή η πρόσληψη στελεχών με κατασκηνωτική εμπειρία που να αποδεικνύεται ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ- ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΑΣ 1 Πτυχιούχοι ή φοιτητές των σχολών: α. Παιδαγωγικών Τμημάτων και ΤΕΙ Βρεφονηπιοκομίας ή β. ΤΕΦΑΑ ή γ. Τμημάτων Κοινωνικής και Εκπ/κής Πολιτικής ή δ. Θεατρικών & Δραματικών Σχολών ή ε. Μουσικών και χορευτικών σχολών ή και στ. Σχολών καλλιτεχνικών μαθημάτων.
Σε περίπτωση έλλειψης υποψηφίων με τα παραπάνω προσόντα είναι δυνατή η πρόσληψη στελεχών με κατασκηνωτική εμπειρία που να αποδεικνύεται 11/7/2015 έως 10/9/2015 ΕΙΔΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΤΗΣ (ΔΕ ΞΥΛΟΥΡΓΩΝ) 1 Πτυχίο ή δίπλωμα ή απολυτήριος τίτλος ειδικότητας Ξυλουργών ή Επιπλοποιών ή Ξυλουργός ή αντίστοιχο πτυχίο ή δίπλωμα ή απολυτήριος τίτλος των παρακάτω σχολικών μονάδων: ΙΕΚ ή Τεχνικού Επαγγελματικού Εκπαιδευτηρίου Α' ή Β' κύκλου σπουδών ή Ενιαίου Πολυκλαδικού Λυκείου ή Τεχνικού Επαγγελματικού Λυκείου ή Τεχνικής Επαγγελματικής Σχολής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ή σχολής μαθητείας του ΟΑΕΔ του Ν.1346/1983 ή άλλος ισότιμος τίτλος σχολικής 11/7/2015 έως 10/9/2015 ΥΠΟΒΟΛΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ Οι ενδιαφερόμενοι μαζί με την αίτησή τους πρέπει να υποβάλουν υποχρεωτικά τα εξής δικαιολογητικά, επικυρωμένα 1. Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής ταυτότητας
2. Φωτοαντίγραφο του τίτλου σπουδών τους στον οποίο να αναγράφεται ο ακριβής βαθμός αυτού (ΜΟΝΟ για υποψηφίους των κατηγοριών ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ).
Σε κάθε περίπτωση που ο βαθμός εκφράζεται με αξιολογικό χαρακτηρισμό ή με ακέραιο αριθμό πρέπει στη φωτοτυπία του τίτλου να περιλαμβάνεται και βεβαίωση της οικείας σχολής για τον ακριβή αριθμητικό αριθμό.
ΠΡΟΣΟΧΗ :
ΘΑ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΘΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΑΠΌ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. ΤΙΤΛΟΣ ΔΙΑΦΟΡΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΔΕΝ ΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΥΠΟΨΗ ΚΑΙ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΌΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΤΙΤΛΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ.
3. Επίσημο έγγραφο από το οποίο να προκύπτει ο προσωπικός αριθμός φορολογικού μητρώου του υποψηφίου (Α,Φ.Μ.) καθώς επίσης και επίσημο έγγραφο από το οποίο να προκύπτει ο Α.Μ.Ι. (Αριθμός Μητρώου ΙΚΑ) και ο αριθμός μητρώου κοινωνικής ασφάλισης (Α.Μ.Κ.Α.).
4. Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/1986, όπου θα δηλώνεται: 1) ότι δεν έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 8 του Υπαλληλικού Κώδικα, δηλαδή: Α) ότι δεν έχουν καταδικαστεί για κακούργημα και σε οποιαδήποτε ποινή για κλοπή, υπεξαίρεση ( κοινή και στην υπηρεσία). απάτη, εκβίαση, πλαστογραφία. απιστία δικηγόρου, δωροδοκία, καταπίεση. απιστία περί την υπηρεσία. παράβαση καθήκοντος, καθ' υποτροπή, συκοφαντική δυσφήμηση, καθώς και για οποιοδήποτε έγκλημα κατά της γενετήσια ελευθερίας ή οικονομικής εκμετάλλευσης της γενετήσιας ζωής.
Β) ότι δεν είναι υπόδικοι και να μην έχουν παραπεμφθεί με τελεσίδικο βούλευμα για κακούργημα ή για πλημμέλημα της προηγούμενης περίπτωσης έστω και εάν το αδίκημα έχει παραγραφεί
Γ) ότι δεν έχουν, λόγω καταδίκης, στερηθεί τα πολιτικά τους δικαιώματα και όσο χρόνο διαρκεί η στέρηση αυτή, ότι δεν τελούν υπό δικαστική συμπαράσταση
2) να δηλώνεται αν το αμέσως προηγούμενο δωδεκάμηνο, που συμπληρώνεται κατά την τελευταία ημέρα προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων, έχουν απασχοληθεί σε δημόσια υπηρεσία ή νομικό πρόσωπο του άρθρου 14 παρ. 1 του Ν. 2190/1994 με την ιδιότητα του εποχικού υπαλλήλου ή για κάλυψη περιοδικών ή πρόσκαιρων αναγκών, ή όχι.
Σε περίπτωση που έχουν απασχοληθεί να δηλώνουν την υπηρεσία στην οποία απασχολήθηκαν και την ακριβή χρονική διάρκεια της απασχόλησης ( έναρξη και λήξη).
5. Για την απόδειξη του κριτηρίου της ανεργίας απαιτείται αποκλειστικά και μόνο σχετική βεβαίωση ΟΑΕΔ που είναι αρμόδιος προς τούτο ( η ημερομηνία έκδοσης της οποίας δεν θα απέχει περισσότερο από εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία έναρξης της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων).
6. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης,
7. Εάν ο τίτλος έχει αποκτηθεί στην αλλοδαπή απαιτείται, μόνον:
α) Για τίτλους Πανεπιστημιακής και τεχνολογικής εκπαίδευσης πιστοποιητικό αναγνώρισης από το Διεπιστημονικό Οργανισμό Αναγνώρισης Τίτλων Ακαδημαϊκών και πληροφόρησης (Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π) για την ισοτιμία, αντιστοιχία του τίτλου και τη βαθμολογική αντιστοιχία αυτού ή Πράξη Αναγνώρισης Επαγγελματικής Ισοτιμίας Τίτλων Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, εφόσον στην δεύτερη αυτή περίπτωση σι απαιτούμενες βάσει της προκήρυξης τίτλοι σπουδών εμπίπτουν στα νομοθετικώς ρυθμιζόμενα επαγγέλματα αρμοδιότητας του «Σ.Α. Ε. Ι.», σύμφωνα με τα άρθρα 10 παρ. 2 έως 12 και 11 του Π.Δ. 165/2000(άρθρο 8 οδηγίας 89148 του Συμβουλίου της της Ε.Ε.), που να έχει εκδοθεί μέχρι την τελευταία ημέρα της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων. Τίτλοι σπουδών για τους οποίους έχει εκδοθεί πράξη αναγνώρισης από το ΔΙΚΑΤΣΑ ή το Ι.Τ. Ε. για την ισοτιμία, αντιστοιχία και την βαθμολογική αντιστοιχία αυτών μέχρι και 31/3/2005 ισχύουν και γίνονται δεκτοί.
β) Προκειμένου για Δευτεροβάθμια μη τεχνική ή μη επαγγελματική εκπαίδευσης βεβαίωση ισοτιμίας από την αρμόδια Διεύθυνση του Υπουργείου Εθνικής Παιδείας και θρησκευμάτων και για τεχνική και επαγγελματική εκπαίδευση αλλοδαπής, πράξη ισοτιμίας και κατάταξης της επιτροπής ισοτιμιών του Οργανισμού Επαγγελματικής Εκπαιδεύσεως και Καταρτίσεως (O.E.E.K.) Εθνικής Αντιστάσεως 41 , Ν Ιωνία, Αθήνα, και βεβαίωση για την αντιστοιχία του βαθμού από την αρμόδια Διεύθυνση του Υπουργείου Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων σε εικοσάβαθμη κλίμακα. γ) Προκειμένου για Υποχρεωτικής εκπαίδευση, βεβαίωση ισοτιμίας από τη Διεύθυνση Παιδείας ομογενών και Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης (ΔΙ.ΠΟ..ΔΕ) της Κ.Υ. του Υπουργείου Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων ή από τις κατά τόπους Δ/νσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της ημεδαπής.
8. Πιστοποιητικό του οικείου Δήμου ότι ο υποψήφιος είναι εγγεγραμμένος στα Δημοτολόγια του Δήμου.
9. Όπου στην ανακοίνωση αναφέρονται «Φοιτητές» βεβαίωση της Σχολής που φοιτούν, με την οποία θα πιστοποιείται η φοιτητική ιδιότητα, για το τρέχον έτος.
10. Ιατρική πιστοποίηση από Κρατικό Νοσηλευτικό Ίδρυμα ή Κέντρο Υγείας ή ιατρείο του ΙΚΑ, ότι είναι υγιείς και δεν πάσχουν από μεταδοτικό νόσημα. Ειδικά το προσωπικό της κουζίνας εφόσον κριθεί επιτυχών θα πρέπει να προσκομισθεί με βιβλιάριο υγείας εγκεκριμένο από την Δ/νση Δημόσιας Υγιεινής (πρώην Νομαρχίας)
11. Βεβαίωση προηγούμενης ευδόκιμης προϋπηρεσίας στην κατασκήνωση (εάν υπάρχει προϋπηρεσία). Σημείωση: Τίτλοι, πιστοποιητικά και βεβαιώσεις της αλλοδαπής που απαιτούνται για την πρόσληψη πρέπει να είναι επικυρωμένοι και επίσημα μεταφρασμένοι στην ελληνική γλώσσα, όπως ορίζουν οι κείμενες διατάξεις (άρθρο 29 Π.Δ.50/2001 και Ν. 148/1914) .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου