Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

ΠΑΤΡΑ: Ιδιοκτήτης καφέ βρήκε τρόπο... να μην πληρώνει εργαζόμενη

Γ
υαλιά καρφιά κόντεψε να τα κάνει μία νεαρή φοιτήτρια σε καφετέρια της Ρήγα Φεραίου την προηγούμενη Δευτέρα. Είχε πάει για να ζητήσει δουλειά, βρίσκοντας ανάλογη μικρή αγγελία που είχε βάλει ο ιδιοκτήτης. Εκείνος της ζήτησε να πάει την Δευτέρα για να την δοκιμάσει. Την έβαλε στο μπαρ για να φτιάξει καφέδες, αλλά την κράτησε... πέντε ώρες! Στη συνέχεια της ζήτησε να πάνε με το δικό της αυτοκίνητο για να ψωνίσουν για το μαγαζί. Προκειμένου να μη χάσει την ευκαιρία η κοπέλα δέχτηκε και
έκανε ό,τι της έλεγε το αφεντικό. Αλλά στο τέλος της μέρας της είπε ότι... έπρεπε να περιμένει ειδοποίησή του.
Mετά από τρεις μέρες και επειδή δεν είχε νέα του ξαναπήγε η ίδια στο μαγαζί αλλά ο ιδιοκτήτης άρχισε να της λέει... περίεργα, ενώ στο μπαρ είδε πως υπήρχε μια άλλη νεαρή η οποία απασχολείτο κι εκείνη υπό δοκιμή!
Η φοιτήτρια έφυγε και αφού έψαξε το θέμα έμαθε ότι ο εν λόγω επιχειρηματίας έχει βρει το συγκεκριμένο κόλπο ώστε να έχει πάντα μία υπάλληλο χωρίς να την πληρώνει. Και κάθε μέρα... αλλάζει πρόσωπα στο μαγαζί του.
Έτσι την περασμένη Τρίτη κυριολεκτικά... μπούκαρε στην καφετέρια απειλώντας θεούς και δαίμονες και προκαλώντας επεισόδιο μπροστά σε όλους τους θαμώνες.
Ο ιδιοκτήτης προσπαθούσε να την ηρεμήσει αλλά μάταια αφού η νεαρή ήταν εκτός εαυτού. Και τον προειδοποίησε με καταγγελία, γεγονός που σημαίνει ότι θα έχει και συνέχεια η ιστορία...
Πηγή: Dete.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου