Σάββατο 30 Ιουλίου 2011

Εργαζόμενοι Αγοράς Αργύρη: Ευχαριστίες αλλά και «καρφιά» κατά δημάρχου

Εργαζόμενοι Αγοράς Αργύρη: Ευχαριστίες αλλά και «καρφιά» κατά δημάρχου «Δεν παύει όμως να αναρωτιόμαστε για την αλλαγή στάσης κάποιων δημοτικών συμβούλων», τονίζουν οι εννέα
Ανακοίνωση με την οποία εκφράζουν τις ευχαριστίες τους προς όλους όσοι τους συμπαραστάθηκαν εξέδωσαν οι εννέα εργαζόμενοι στην Αγορά Αργύρη του Δήμου Πατρέων. Από την ανακοίνωση δεν λείπουν και τα «καρφιά» κατά του δημάρχου και ορισμένων δημοτικών συμβούλων.
Η ανακοίνωση των εργαζομένων έχει ως εξής:
«Μετά το αίσιο τέλος της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου με την καταψήφιση της εισήγησης του κ. Δημάρχου για την ακύρωση προηγούμενης απόφασης του σώματος περί την μεταφορά μας στο Δήμο Πατρέων, το λιγότερο που θα μπορούσαμε να
κάνουμε θα ήταν να ευχαριστήσουμε τις δημοτικές παρατάξεις της αντιπολίτευσης και δημοτικούς συμβούλους της παράταξης του κ. Δημαρα για την συμπαράστασή τους στο δίκαιο αγώνα μας που έδειξαν ως σώμα και δεν υπέκυψαν σε εκβιασμούς και διλλήματα που πήγαζαν από άγνοια του νόμου και όχι μόνο….
Τους ευχαριστούμε διότι για τρίτη συνεχόμενη φορά αναγνώρισαν την επί 10ετη προσφορά μας στην πρώην δημοτική επιχείρηση ΕΤΑΑ αλλά και την επί 12μηνο νόμιμη εργασία μας στην Δήμο – κτίριο Αγοράς Αργύρη.
Τους ευχαριστούμε για την εμπεριστατωμένη τοποθέτηση τους για τρίτη συνεχόμενη φορά ως προς το νόμιμο εργασιακό καθεστώς που διέπει εμάς και το Δήμο Πατρέων ως εργαζόμενους αορίστου χρόνου.
Δεν παύει όμως να αναρωτιόμαστε για την αλλαγή στάσης κάποιων δημοτικών συμβούλων που ενώ στις πορείες με τους εργαζομένους πρωτοστατούν υπέρμαχοι των δικαιωμάτων τους, στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο αποφάσισαν για την μοίρα των οικογενειών μας με ένα στεγνό «ΝΑΙ» στην απόλυση μας.
Προβληματιζόμαστε επίσης για την αδιάφορη στάση και την εμμονή του κ Δημάρχου στην τεκμηριωμένη τοποθέτηση των εξωτερικών νομικών συμβούλων για την νομιμότητα της μεταφοράς μας στο Δήμο αλλά και για το ρόλο του δημοτικού συμβουλίου ως όργανο.
Ευχαριστούμε τους βουλευτές Μιχάλη Μπεκίρη, Νίκο Νικολόπουλο, Θανάση Παπαδόπουλο, τον πολιτευτή Δημήτριο Τριανταφυλλόπουλο, τις πολιτικές παρατάξεις, το σωματείο προσωπικού υπηρεσιών καθαριότητας, το σωματείο οδηγών και χειριστών, το συνδικάτο εργαζομένων στους Ο.Τ.Α., το σωματείο των δημοτικών αστυνομικών καθώς και τους πολίτες της Πάτρας για την στήριξη τους στο νόμιμο και δίκαιο αγώνα μας.
Τέλος ευχαριστούμε τους επιφανείς νομικούς μας κυρίους Γεώργιο Παναγιώτου & Δημήτριο Ρήγα για την συνεχή συμπαράστασή τους πέρα από οποιαδήποτε ώρα και στιγμή.
Επιτέλους μετά από τρεις αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου θεωρούμε δεδομένο ότι ο Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, κ. Δημήτριος Γιαννακόπουλος, θα υλοποιήσει τις αποφάσεις του Σώματος.»
Πηγή

1 σχόλιο:

  1. Βρε ΟΥΣΤ και στο Δημαρχο Γιαννη Δημαρα και τους "αριστερουληδες"συνοδοιπορους" του (Λοτσαρη Βασιλη,Γιαννακοπουλο Δημητρη,Ηλια Γρηγορη κλπ)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή