Τετάρτη, 9 Σεπτεμβρίου 2015

Αρχηγός κόμματος υπόσχεται…απολύσεις στο Δημόσιο(VIDEO)

Το πρώτο της προεκλογικό σποτ παρουσίασε η «Ένωση Κεντρώων» του Βασίλη Λεβέντη, με τη συμμετοχή του ηθοποιού Γιάννη Παπαθανάση, γνωστού για προηγούμενες διαφημίσεις γνωστής εταιρείας πληροφοριών καταλόγου, που θύμιζαν τον Νίκο Ξανθόπουλο.
Ωστόσο, μέσα από αυτό το προεκλογικό σποτ, ο Βασίλης Λεβέντης στέλνει και ένα ηχηρό μήνυμα απέναντι στους δημόσιους υπαλλήλους, τους οποίους ούτε λίγο ούτε πολύ καταγγέλλει ως… αργόμισθος.
Καθόλου τυχαία, ο ηθοποιός εμφανίζεται στο γραφείο πρωτοκόλλου της κυβέρνησης να μιλάει στο τηλέφωνο και να κάνει οτιδήποτε άλλο εκτός από το να εργάζεται.
Όταν στο χώρο μπαίνει ο Βασίλης Λεβέντης έντρομος παρατάει το τηλέφωνο, πριν ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων να πλησιάσει το γραφείο, να του αφήσει το πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων και σε μια συμβολική κίνηση να αποκαθιστά τις πεσμένες σημαίες της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Στη συνέχεια ο «υπάλληλος» ανταλλάσσει χειραψία με τον πρόεδρο της ΕΚ και ακολουθεί μια σειρά μηνυμάτων όπως:
«Τώρα ξέρω τι να κάνω. Διώχνω τους αργόμισθους, πολεμώ τα ρουσφέτια. Εξυγιαίνω το δημόσιο, ανακουφίζω τον ιδιωτικό τομέα, φέρνω επενδύσεις. Δίνω κίνητρα σε υγιείς επιχειρήσεις να φέρουν ανάπτυξη και μείωση ανεργίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου