Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2015

Προσφορά θέσεων-Εκδηλώσεις EURES Σουηδίας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη



2 εκδηλώσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με ανακοίνωση του ΟΑΕΔ από το EURES Σουηδίας. 
Ζητούνται ειδικότητες εστίασης, ιατρών, νοσηλευτών και επαγγελμάτων ευρύτερου τομέα υγείας για την κάλυψη κενών θέσεων εργασίας στη Σουηδία.
Η ημερομηνία αποστολής βιογραφικών για νοσηλευτές και ιατρούς παρατάθηκε μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου 2015.
Ένα πολύ σημαντικό στοιχείο που πρέπει να γνωρίζετε είναι ότι οι Σύμβουλοι EURES από τη Σουηδία που θα παραβρεθούν στις εκδηλώσεις της Αθήνας (5 & 6 Οκτωβρίου) και της
Θεσσαλονίκης (7 & 8 Οκτωβρίου) θα υποδέχονται αναζητούντες εργασία των ανωτέρω ειδικοτήτων, ανεξαρτήτως του εάν έχουν υποβάλει βιογραφικό σημείωμα ή όχι, προκειμένου να τους ενημερώσουν για ευκαιρίες εργασίας αλλά και για τις συνθήκες διαβίωσης και εργασίας στη Σουηδία.
Συνοπτικά, η εκδήλωση θα περιλαμβάνει: Συνεντεύξεις με υποψηφίους με προκανονισμένα ραντεβού. Παρουσίαση των διαφορετικών τομέων για τους ενδιαφερόμενους.
Ανοιχτή συζήτηση σε ατομικό επίπεδο με συμβούλους EURES και εκπροσώπους εταιρειών. Πρόγραμμα εκδηλώσεων Αθήνα: Ξενοδοχείο Stanley, Οδυσσέως 1 (Πλ. Καραϊσκάκη) - 104 37 Αθήνα Ημερομηνία: 5 και 6 Οκτωβρίου 2015 Θεσσαλονίκη: Ξενοδοχείο Holiday Inn, Μοναστηρίου 8 - 546 29 Θεσσαλονίκη Ημερομηνία: 7 και 8 Οκτωβρίου 2015


Όλες οι λεπτομέρειες ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου