Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015

Θέσεις με μετάταξη υπαλλήλων στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου




Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, κατόπιν της απόφασης της υπ’ αρ. 8/02.07.2015 συνεδρίασης της Συγκλήτου, προτίθεται να καλύψει τις πολύ αυξημένες υπηρεσιακές ανάγκες του Ιδρύματος με μετάταξη υπαλλήλων, σύμφωνα με το άρθρο 72 του Ν. 3528/2007 για παραμεθόριες περιοχές.
Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι υπάλληλοι, μέχρι 16.10.2015, να υποβάλλουν στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου - Κεντρική Διεύθυνση Διοικητικών Υποθέσεων - Τμήμα Διοικητικού Προσωπικού & ΕΤΕΠ (ταχ. δ/νση: Κτίριο Διοίκησης, Λόφος Πανεπιστημίου, 81100 Μυτιλήνη, e-mail: administration2@aegean.gr) τα ακόλουθα δικαιολογητικά:
1. Αίτηση υποψηφιότητας, σύμφωνα με το συνημμένο στην παρούσα ανακοίνωση υπόδειγμα
2. Πρόσφατη βεβαίωση μηνιαίων αποδοχών
3. Αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα με υπεύθυνη δήλωση για την πιστότητα του περιεχομένου
4. Φωτοαντίγραφο δελτίου ταυτότητας

5. Φωτοαντίγραφα τίτλων σπουδών και μεταφρασμένα, όπου απαιτείται, πτυχία και αποδεικτικά χειρισμού Η/Υ (Σημείωση: οι τίτλοι σπουδών της αλλοδαπής πρέπει να είναι αρμοδίως αναγνωρισμένοι) 
6. Αναλυτικό πιστοποιητικό υπηρεσιακών μεταβολών, από το οποίο να προκύπτουν:
• Η βαθμολογία των εκθέσεων αξιολόγησης των τελευταίων πέντε (5) ετών • Το σύνολο των αναρρωτικών αδειών της τελευταίας πενταετίας • Ότι δεν τους έχει επιβληθεί πειθαρχική ποινή και δεν εκκρεμεί σε βάρος τους πειθαρχική δίωξη, καθώς και ότι δεν έχουν οποιοδήποτε κώλυμα μετάταξης από γενική ή ειδική διάταξη
• Η κινητικότητα (π.χ. τοποθέτηση, μετακινήσεις κ.λ.π.) στην υπηρεσία τους 
Η αίτηση υποψηφιότητας κοινοποιείται ταυτόχρονα και στην οικεία Διεύθυνση Διοικητικού στην οποία υπάγονται οι ενδιαφερόμενοι.
Η κατάθεση των αιτήσεων θα γίνεται είτε αυτοπροσώπως, καθημερινά, εργάσιμες ημέρες και ώρες, είτε ταχυδρομικώς επί αποδείξει, στην ανωτέρω αναγραφόμενη διεύθυνση, με την ένδειξη «Αίτηση συμμετοχής στην υπ’ αριθμ. 5561/27.07.2015 Πρόσκληση Ενδιαφέροντος του Πανεπιστημίου Αιγαίου», είτε ηλεκτρονικά, εντός της ως άνω οριζόμενης προθεσμίας
Δείτε τις θέσεις στη διεύθυνση:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου