Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015

Το ΕΛΙΑΜΕΠ ζητά εκπαιδευόμενο για το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης

Στο πλαίσιο του προγράμματος εθελοντικής πρακτικής, το ΕΛΙΑΜΕΠ επιθυμεί να συμπεριλάβει στην ομάδα του μια/έναν εκπαιδευόμενη/ο μερικής απασχόλησης να συνεργαστεί με το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct ΕΛΙΑΜΕΠ.
Ο/η υποψήφιος/α που θα επιλεγεί θα έχει την ευκαιρία να εξοικειωθεί με όλες τις εργασίες που σχετίζονται με τη λειτουργία του Κέντρου Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης (υποστήριξη στη διοργάνωση εκδηλώσεων, ενημέρωση των κοινωνικών μέσων δικτύωσης και ιστοσελίδας του Europe Direct ELIAMEP, προβολή του Κέντρου, οργάνωση και τήρηση αρχείου, κλπ).

Απαιτούμενα προσόντα:
-Απόφοιτοι ή τελειόφοιτοι προπτυχιακού ή μεταπτυχιακού προγράμματος Ελληνικού ή ξένου ΑΕΙ με αντικείμενο ευρωπαϊκές σπουδές ή/και την πολιτική επικοινωνία.
-Άριστη γνώση της Ελληνικής και Αγγλικής γλώσσας (γραπτή και προφορική).
-Άριστη γνώση Η/Υ και άνεση στη χρήση του διαδικτύου. 
-Καλή γνώση και ενδιαφέρον για τις εξελίξεις στην ΕΕ. 
-Καλή επικοινωνία, επιμέλεια και ανεπτυγμένη ικανότητα ομαδικής εργασίας.
Προθεσμία Υποβολής Αιτήσεων: έως και 14 Σεπτεμβρίου 2015 Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι/ες να υποβάλλουν το βιογραφικό τους σημείωμα, μαζί με μια σύντομη επιστολή που να εξηγεί για ποιους λόγους ενδιαφέρονται για τη συγκεκριμένη θέση, στην ηλεκτρονική διεύθυνση europe.direct@eliamep.gr, αναγράφοντας απαραίτητα στο θέμα τον κωδικό θέσης EDIC-2015.
Συνεντεύξεις θα πραγματοποιούνται, κατόπιν επιλογής καθώς θα λαμβάνονται οι αιτήσεις.
Στο πλαίσιο του προγράμματος εθελοντικής πρακτικής, το ΕΛΙΑΜΕΠ επιθυμεί να συμπεριλάβει στην ομάδα του μια/έναν εκπαιδευόμενη/ο μερικής απασχόλησης να συνεργαστεί με το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct ΕΛΙΑΜΕΠ. Ο/η υποψήφιος/α που θα επιλεγεί θα έχει την ευκαιρία να εξοικειωθεί με όλες τις εργασίες που σχετίζονται με τη λειτουργία του Κέντρου Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης (υποστήριξη στη διοργάνωση εκδηλώσεων, ενημέρωση των κοινωνικών μέσων δικτύωσης και ιστοσελίδας του Europe Direct ELIAMEP, προβολή του Κέντρου, οργάνωση και τήρηση αρχείου, κλπ). Απαιτούμενα προσόντα: Απόφοιτοι ή τελειόφοιτοι προπτυχιακού ή μεταπτυχιακού προγράμματος Ελληνικού ή ξένου ΑΕΙ με αντικείμενο ευρωπαϊκές σπουδές ή/και την πολιτική επικοινωνία. Άριστη γνώση της Ελληνικής και Αγγλικής γλώσσας (γραπτή και προφορική). Άριστη γνώση Η/Υ και άνεση στη χρήση του διαδικτύου. Καλή γνώση και ενδιαφέρον για τις εξελίξεις στην ΕΕ. Καλή επικοινωνία, επιμέλεια και ανεπτυγμένη ικανότητα ομαδικής εργασίας. Προθεσμία Υποβολής Αιτήσεων: έως και 14 Σεπτεμβρίου 2015 Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι/ες να υποβάλλουν το βιογραφικό τους σημείωμα, μαζί με μια σύντομη επιστολή που να εξηγεί για ποιους λόγους ενδιαφέρονται για τη συγκεκριμένη θέση, στην ηλεκτρονική διεύθυνση europe.direct@eliamep.gr, αναγράφοντας απαραίτητα στο θέμα τον κωδικό θέσης EDIC-2015. Συνεντεύξεις θα πραγματοποιούνται, κατόπιν επιλογής καθώς θα λαμβάνονται οι αιτήσεις.

www.diorismos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου