Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015

Κοινωνικό Σπουδαστήριο στο Δήμο Διονύσου


Το Κοινωνικό Σπουδαστήριο του Δήμου Διονύσου λειτούργησε για πρώτη φορά τη σχολική χρονιά 2014-15, με επιτυχία, χάρη στη σημαντική προσφορά των εθελοντών Καθηγητών.
Δεδομένου ότι πρέπει να αντιμετωπιστούν προβλήματα πρακτικής φύσεως που αναδείχθηκαν (διοικητική υποστήριξη, καθαριότητα, συνύπαρξη με τα Προγράμματα Δημιουργικής Απασχόλησης και Ψυχαγωγίας), ο Δήμος Διονύσου εξετάζει το ενδεχόμενο συνέχισης και διεύρυνσης της λειτουργίας του Κοινωνικού Σπουδαστηρίου μέσω συνεργασίας με Φροντιστηριακούς Οργανισμούς που δραστηριοποιούνται στο Δήμο.

Ως εκ τούτου, απευθύνει δημόσια πρόσκληση στους Φροντιστηριακούς Οργανισμούς του Δήμου Διονύσου για συζήτηση και συνεργασία και προγραμματίζει συνάντηση την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου, 6 μ.μ., στο Δημαρχείο. (Λεωφ. Λίμνης Μαραθώνος 29, Άγ. Στέφανος).
Το Κοινωνικό Σπουδαστήριο του Δήμου Διονύσου λειτούργησε για πρώτη φορά τη σχολική χρονιά 2014-15, με επιτυχία, χάρη στη σημαντική προσφορά των εθελοντών Καθηγητών. Δεδομένου ότι πρέπει να αντιμετωπιστούν προβλήματα πρακτικής φύσεως που αναδείχθηκαν (διοικητική υποστήριξη, καθαριότητα, συνύπαρξη με τα Προγράμματα Δημιουργικής Απασχόλησης και Ψυχαγωγίας), ο Δήμος Διονύσου εξετάζει το ενδεχόμενο συνέχισης και διεύρυνσης της λειτουργίας του Κοινωνικού Σπουδαστηρίου μέσω συνεργασίας με Φροντιστηριακούς Οργανισμούς που δραστηριοποιούνται στο Δήμο. Ως εκ τούτου, απευθύνει δημόσια πρόσκληση στους Φροντιστηριακούς Οργανισμούς του Δήμου Διονύσου για συζήτηση και συνεργασία και προγραμματίζει συνάντηση την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου, 6 μ.μ., στο Δημαρχείο. (Λεωφ. Λίμνης Μαραθώνος 29, Άγ. Στέφανος).

www.dikaiologitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου