Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015

Κενές θέσεις με μετάταξη προσωπικού στο νοσοκομείο «Η Παμμακάριστος»




Το Νοσοκομείο Θείας Πρόνοιας «Η ΠΑΜΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ» προτίθεται να καλύψει κενές θέσεις των υπηρεσιών του με μετάταξη προσωπικού από Υπουργεία, άλλες Δημόσιες Υπηρεσίες και Ν.Π.Δ.Δ. σε κενές οργανικές θέσεις ή εφόσον δεν υφίστανται κενές οργανικές θέσεις, με μεταφορά της θέσης που κατέχουν σύμφωνα με το άρθρο 35 του Ν. 4024/2011
Για τον λόγο αυτό, καλεί τους ενδιαφερόμενους υπαλλήλους που επιθυμούν να μεταταχθούν σε κάποια από τις κατωτέρω αναφερόμενες θέσεις, εφόσον έχουν τα τυπικά προσόντα, να υποβάλλουν σχετική αίτηση στο Νοσοκομείο μας.

Οι θέσεις που πρόκειται να καλυφθούν με μετάταξη υπαλλήλων, σύμφωνα με την παρούσα ανακοίνωση, εμφανίζονται στο Παράρτημα Α 
Οι ενδιαφερόμενοι υπάλληλοι πρέπει να υποβάλλουν στο Τμήμα Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού του Νοσοκομείου μας από 22.07.2015 μέχρι και την 11.09.2015, αυτοπροσώπως ή ταχυδρομικά στη διεύθυνση ΙΑΚΩΒΑΤΩΝ 43 – 11144 – ΑΘΗΝΑ, τα κατωτέρω  
δικαιολογητικά :
1. Αίτηση Υποψηφιότητας
2. Αναλυτικό Βιογραφικό Σημείωμα με Υπεύθυνη Δήλωση για την πιστότητα του περιεχομένου του.
3. Πιστοποιητικό Υπηρεσιακών Μεταβολών στο οποίο να φαίνεται και ότι δεν έχει επιβληθεί πειθαρχική ποινή ή ότι δεν εκκρεμεί πειθαρχική δίωξη σε βάρος τους.
4. Βεβαίωση στην οποία να φαίνονται οι αναρρωτικές άδειες της τελευταίας πενταετίας.
Η αίτηση υποψηφιότητας κοινοποιείται ταυτόχρονα και στην αρμόδια υπηρεσία Διοικητικού στην οποία υπάγεται ο ενδιαφερόμενος.
Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού του Νοσοκομείου «Η ΠΑΜΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ» στο τηλέφωνο 2132042189, όλες τις εργάσιμες ημέρες και ώρες. 
Η παρούσα ανακοίνωση αποστέλλεται σε όλα τα Υπουργεία προκειμένου να την κοινοποιήσουν σε όλους τους υπαλλήλους και τα Ν.Π.Δ.Δ. που εποπτεύουν, καθώς και στο Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης για να εισαχθεί στον δικτυακό τόπο του Υπουργείου. 
Δείτε την προκήρυξη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου