Κυριακή, 6 Σεπτεμβρίου 2015

Δωρεάν μαθήματα ζωγραφικής στο Δήμο ΠαλλήνηςΣτα πλαίσια των προγραμμάτων Δια Βίου Μάθησης Δήμου Παλλήνης πρόκειται να ξεκινήσουν μαθήματα ενηλίκων Ζωγραφικής ρεαλιστικού σχεδίου(πορτραίτα με μολύβι). 
Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλλουν ΑΙΤΗΣΗ συμμετοχής μέχρι τις 25 Σεπτεμβρίου 2015 στα παρακάτω σημεία: Κέντρο Δια Βίου Μάθησης, Λεονταρίου) τηλ.210-6033160, Γραφείο Διαμεσολάβησης του Δήμου Παλλήνης, Ιθάκης 12,Γέρακας,1ος όροφος, 2106604718 Τα μαθήματα ζωγραφικής θα παραδίδει ο Τάσος Καραδήμας, ζωγράφος.
Ο Τάσος Καραδήμας ξεκίνησε στην εφηβεία του, ζωγραφίζοντας αφίσες για τους κινηματογράφους. Αργότερα στη Νέα Υόρκη στο Artcollege πήρε μαθήματα σχεδίου και χρώματος. Επιστρέφοντας στην Ελλάδα ασχολήθηκε για πολλά χρόνια με τη σχεδίαση και κατασκευή καλλιτεχνικών χρυσών κοσμημάτων.

Το 2001 επέστρεψε ολοκληρωτικά στη μεγάλη του αγάπη τη ζωγραφική με την παρουσίαση ατομικών εκθέσεων Arttower—Βουρκαριανή Κέα— Αέναον Αθηνών, καθώς και με τη συμμετοχή του σε πολλές ομαδικές.
Από το 2008 ασχολείται το πλείστον με τις παραγγελίες πορτρέτων, φιλοτεχνώντας αρκετά πορτρέτα στην Ελλάδα και το Εξωτερικό, καθιερώνοντάς τον ως ένα πολύ καλό σύγχρονο πορτρετίστα. Έργα του βρίσκονται σε πολλές ιδιωτικές συλλογές. Από το 2013 παραδίδει εθελοντικά μαθήματα σχεδίου, πορτρέτα με μολύβι , στο Δήμο Παλλήνης καθώς και ιδιωτικά μαθήματα ελαιογραφίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου