Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015

Αποτελέσματα πιστοποιήσης προσωπικού ασφαλείας του ΕΟΠΠΕΠ



Ο ΕΟΠΠΕΠ ανακοινώνει τα αποτελέσματα των Εξετάσεων Πιστοποίησης - της 2ης Περιόδου 2015 - των Επαγγελματιών, οι οποίοι δεν διαθέτουν αναγνωρισμένο επαγγελματικό τίτλο της ειδικότητας «Προσωπικό Ιδιωτικής Ασφάλειας».
Οι Εξετάσεις διεξήχθησαν από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.) σε συνεργασία με το Κέντρο Μελετών Ασφάλειας (ΚΕ.ΜΕ.Α.). 
Σε αυτή την εξεταστική περίοδο συμμετείχαν 2.697 υποψήφιοι και ολοκλήρωσαν επιτυχώς 2.500 υποψήφιοι.

Τα αποτελέσματα μπορούν να αναζητηθούν στον παρακάτω ιστότοπο του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.: http://www.eoppep.gr/index.php/el/securityexams/examsresults
Για την πρόσβαση στα αποτελέσματα των εξετάσεων, οι συμμετέχοντες στις Εξετάσεις Πιστοποίησης θα πρέπει να πληκτρολογήσουν με κεφαλαία γράμματα το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και την ημερομηνία γέννησής τους, ως εξής:
Επώνυμο
 Όνομα
Πατρός
Ημ. Γέννησης
Στη συνέχεια πρέπει να πληκτρολογήσουν τις λέξεις που εμφανίζονται στο πλαίσιο “CAPTCHA” και να επιλέξουν την «Αναζήτηση».
Οι επιτυχόντες στις Εξετάσεις Πιστοποίησης - της 2ης Περιόδου 2015 - των Επαγγελματιών, οι οποίοι δεν διαθέτουν αναγνωρισμένο επαγγελματικό τίτλο της ειδικότητας «Προσωπικό Ιδιωτικής Ασφάλειας», μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.), μέσω ταχυδρομείου στην ταχυδρομική διεύθυνση Λεωφ. Εθνικής Αντιστάσεως 41, 142 34 Ν. ΙΩΝΙΑ ή μέσω FAX στο 210 2709142, προκειμένου να τους χορηγηθεί «Βεβαίωση Επάρκειας». 
Ως ημερομηνία έναρξης υποβολής αιτήσεων ορίζεται η 22η Σεπτεμβρίου 2015.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου