Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2015

Μαζικό και αγωνιστικό το συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης


Χιλιάδες διαδηλωτές έδωσαν δυναμικό και αγωνιστικό παρόν στο συλλαλητήριο που διοργάνωσαν, σήμερα το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη, ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ-ΕΚΘ-ΕΔΟΘ.
Με κεντρικό σύνθημα «οι εργαζόμενοι στο επίκεντρο των αγώνων μας» οι διαδηλωτές εξέφρασαν την αγανάκτησή τους στις συνεχιζόμενες βάρβαρες πολιτικές των μνημονίων και απαίτησαν να μπει οριστικό τέλος στα μέτρα που εξαθλιώνουν την κοινωνία και συντηρούν τη φτώχεια και την εξαθλίωση.

Οι εκπρόσωποι των εργαζομένων στις ομιλίες τους έκρουσαν για ακόμη μία φορά τον κώδωνα του κινδύνου για τα καταστροφικά αποτελέσματα της άφρονης πολιτικής που ασκήθηκε όλα τα προηγούμενα χρόνια, αλλά και τώρα μέσω του νέου μνημονίου, το οποίο θα προσθέσει στη λίστα των ανέργων εκατοντάδες χιλιάδες άτομα και θα εντείνει τα ήδη πολύ  σοβαρά προβλήματα κάθε Ελληνικής οικογένειας.
FullSizeRender
Τα συνδικάτα έδωσαν σαφές μήνυμα προς κάθε αποδέκτη ότι ο αγώνας θα συνεχιστεί με κάθε μέσο και τρόπο όσο συνεχίζονται οι ίδιες αδιέξοδες πολιτικές, τονίζοντας παράλληλα την αναγκαιότητα της μέγιστης δυνατής ενότητας για την απόκρουση των απαράδεκτων και καταστροφικών πολιτικών.
Μετά τη συγκέντρωση στο Άγαλμα Βενιζέλου ακολούθησε πορεία, η οποία και κατέληξε στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου