Τετάρτη, 9 Σεπτεμβρίου 2015

Τρόφιμα σε αστέγους από την Περιφέρεια Αττικής


Μέτρα με σκοπό την μείωση των κοινωνικών ανισοτήτων και της προστασίας των κοινωνικά αποκλεισμένων ατόμων, προωθεί η Περιφέρεια Αττικής, ώστε να μπορέσει να αντιμετωπίσει την ανθρωπιστική κρίση στα διοικητικά της όρια, που λαμβάνει δραματική κατάσταση.
Το πρόγραμμα θα εφαρμοστεί αρχικά πιλοτικά, ωστόσο, στόχος της Περιφέρειας Αττικής και της αντιπεριφερειάρχη Κοινωνικής Πολιτικής, είναι η μελλοντική εφαρμογή του σε όσο το δυνατό περισσότερους δήμους της Αττικής.
Στο αυτό το μήκος κύματος η διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής, με την υπεύθυνη αντιπεριφερειάρχη Κατερίνα Θανοπούλου, προέβη στις διαδικασίες εφαρμογής του προγράμματος

«Παροχή τροφίμων σε αστέγους και άτομα που διαβιούν σε συνθήκες στέγης, οι οποίες δεν εξασφαλίζουν δυνατότητα καθημερινής σίτισης και διατροφής», σε συνεργασία με το υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας συνολικού ποσού 380.000 ευρώ, πλέον ΦΠΑ.
Για την προμήθεια των τροφίμων θα διενεργηθεί ηλεκτρονικός διεθνής ανοικτός μειοδοτικός διαγωνισμός στις 16η Οκτωβρίου, ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν τις προσφορές από 6 έως 12 Οκτωβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου