Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015

Κατ’ εξαίρεση προσλήψεις εκπαιδευτικών ζητάει και το υπουργείο Παιδείας


Συνεχίζονται στο Συμβούλιο της Επικρατείας οι καταθέσεις αιτήσεων για κατ΄ εξαίρεση προσλήψεις στο Δημόσιο και ευρύτερο Δημόσιο τομέα, στους ΟΤΑ, κ.λπ. κατά την προεκλογική περίοδο.
Ειδικότερα, το υπουργείο Παιδείας ζητεί την κατ΄ εξαίρεση πρόσληψη εκπαιδευτικών για τα Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας (ΣΔΕ), τα Κέντρα Δια Βίου Μάθησης και για τα Δημόσια ΙΕΚ, ακόμη ζητεί την πλήρωση 6 θέσεων διευθυντών ΔΙΕΚ και διευθυντών ΣΔΕ, όπως και αποσπάσεις εκπαιδευτικών. Επίσης, το υπουργείο Παιδείας ζητεί προσλήψεις προσωπικού καθαριότητας για τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.
Το υπουργείο Οικονομικών ζητεί να επιτραπεί η δημοσίευση του πίνακα κατάταξης του, σε εξέλιξη διαγωνισμού για την πρόσληψη έκτακτου ωρομίσθιου εκπαιδευτικού προσωπικού των μονάδων ναυτικής εκπαίδευσης του υπουργείου Ναυτιλίας.

Το ΙΚΑ ζητεί να του επιτραπεί η μετακίνηση της αναπληρώτριας προϊσταμένης του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ.
Ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός Αγίας Παρασκευής ζητεί προσλήψεις με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου και με συμβάσεις μίσθωσης έργου για την λειτουργία του ωδείου (35 άτομα), για τα δημοτικά εργαστήρια τέχνης (16 άτομα) και για τα δημοτικά αθλητικά προγράμματα (15 άτομα), ενώ η επιχείρηση κοινωνικής προστασίας και αλληλεγγύης του Δήμου Βόλου ζητεί την πρόσληψη 34 εκπαιδευτικών για το Δημόσιο Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης Βόλου.
Εξάλλου, η Γενική Διεύθυνση Περιφερειακής Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνοτροφίας Αρκαδίας ζητεί την πρόσληψη 7 ατόμων με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για το πρόγραμμα δακοκτονίας.
Τέλος, η Δημοτική Ανώνυμη Εταιρεία Αγίου Νικολάου του Τουριστικού Λιμένα Αγίου Νικολάου (μαρίνα) ζητεί την πρόσληψη δύο υπαλλήλων ελλιμενισμού για την εύρυθμη λειτουργία του λιμένα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου