Σάββατο, 5 Σεπτεμβρίου 2015

Πυρ και μανία κατά Μειμαράκη οι σχολικοί φύλακες


Έξαλλοι με τον πρόεδρο της ΝΔ είναι οι σχολικοί φύλακες της Λάρισας, οι οποίοι σε ανακοίνωσή τους σημειώνουν πως «στην προχθεσινή προεκλογική ομιλία του στην Κρήτη ο πρόεδρος της ΝΔ Βαγγέλης Μεϊμαράκης σε μια αποστροφή του λόγου του αποκάλεσε «άχρηστους» όλους όσοι επαναπροσλήφθηκαν με τον νόμο Κατρούγκαλου.
Είναι γνωστό σε όλους ότι αυτός ο νόμος αποκατέστησε τις βάναυσες συνταγματικές αδικίες της παρελθούσας κυβέρνησης της παράταξης του κ. Μεϊμαράκη κι όχι «ημετέρων» του ΣΥΡΙΖΑ όπως κατά καιρούς αρέσκονται να τονίζουν στελέχη της συγκεκριμένης παράταξης.

Είναι επίσης σε όλους γνωστό ότι δεν υπήρχε ΣΥΡΙΖΑ στον πολιτικό χάρτη όταν εμείς προσληφθήκαμε το 2001 επί κυβερνήσεως ΠΑΣΟΚ. Αναρωτιόμαστε λοιπόν εύλογα, ποιος έδωσε το δικαίωμα στον επαγγελματία πολιτικό παλαιάς κοπής να αποκαλέσει «άχρηστους» ολόκληρες κυνηγημένες κοινωνικές ομάδες χαμηλόμισθων εργαζομένων;
Αν υποθέσουμε ότι η χώρα μας ήταν επιχείρηση και το παλαιό πολιτικό προσωπικό εργαζόμενοι, τότε η χρεοκοπημένη επιχείρηση θα απέλυε όλο το προσωπικό της. Στην περίπτωση του συγκεκριμένου προέδρου σηκώνουμε τα χέρια ψηλά…
Είναι λυπηρό για μια ιστορική παράταξη να διοικείται από ανθρώπους που χρησιμοποιούν ποταπά επιχειρήματα για να δικαιολογήσουν ολέθρια σφάλματα παρελθόντων ετών τα οποία αποτελούν προϊόντα δικών τους πολιτικών».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου