Τετάρτη, 9 Σεπτεμβρίου 2015

Προς άμεση ανάκληση η απόφαση για τη συνάφεια μεταπτυχιακών με Ειδική Αγωγή


Στα επόμενα 24ωρα πρόκειται να ανακληθεί η απόφαση 8860/17-8-2015 (ΦΕΚ 1730/Β/2015) με την οποία καθορίζονταν τα κριτήρια για τη συνάφεια των μεταπτυχιακών και διδακτορικών με την Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση.
Θα δημοσιευτεί η νέα απόφαση, που φέρνει αλλαγές στη συνάφεια των μεταπτυχιακών και διδακτορικών με την Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση. 

Η απόφαση έχει πάει στο Εθνικό Τυπογραφείο με ημερομηνία 4 Σεπτέμβριο, έχει πάρει αριθμό πρωτοκόλλου και αυτή τη στιγμή έχει σταλεί στη Γενική Γραμματεία της Κυβέρνησης για έλεγχο ώστε ακολούθως να δημοσιευτεί.
Στο ΦΕΚ θα αναφέρεται μεταξύ των άλλων ότι ανακαλείται Όσα μεταπτυχιακά είχαν λάβει κατά το παρελθόν συνάφεια με την Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση, αυτό θα συνεχίσει και για τους εκπαιδευτικούς που καταθέτουν τα μεταπτυχιακά τους για πρώτη φορά. 
Υπάρχουν περίπου 120-150 εκπαιδευτικοί που καταθέτουν μεταπτυχιακά που περνάνε από έλεγχο για πρώτη φορά και τα οποία θα ελεγχθούν από την αρμόδια επιτροπή του ΙΕΠ με πιο ελαστικά ενδεχομένως κριτήρια από αυτά που είδαν το φως της δημοσιότητας το προηγούμενο διάστημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου