Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015

Το Ασφαλιστικό απασχόλησε σύσκεψη των εργαζομένων στον Τύπο





Η διαμόρφωση των προτάσεων που θα υποβληθούν, ενόψει και των εκλογών, προς τις ηγεσίες των κομμάτων του συνταγματικού - δημοκρατικού τόξου, στην 12μελή επιτροπή Σοφών, που θα  συγκροτηθεί, για να αναλάβει την εκπόνηση σχεδίου για το Ασφαλιστικό και όλες τις αλλαγές που προτείνει προς την επόμενη κυβέρνηση, αποτέλεσε το αντικείμενο, της ευρείας σύσκεψης την οποία συγκάλεσε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Συντακτών στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ.


Μετά από εμπεριστατωμένη εισήγηση -ενημέρωση της προέδρου του ΕΤΑΠ-ΜΜΕ Γιώτας Αντωνοπούλου και τις τοποθετήσεις μελών των διοικήσεων των Ενώσεων του Τύπου, συμφωνήθηκε να διατυπωθεί η πρόταση του κλάδου προς τα κόμματα και να οργανωθεί συγκέντρωση όλων των εργαζομένων στα ΜΜΕ, για να ενημερωθεί ο κλάδος για τους κινδύνους που ελλοχεύουν.

Όλοι όσοι συμμετείχαν στη σύσκεψη αποφάσισαν να διεκδικήσουν, την αυτονομία των Ταμείων των ΜΜΕ, τη διασφάλιση του πόρου, και την ένταξη όλων των εργαζομένων στον Τύπο στο ενιαίο-αυτόνομο Ταμείο. Στη σύσκεψη, πέρα από το Δ.Σ. της ΠΟΕΣΥ που την είχε συγκαλέσει, μετείχαν ο πρόεδρος και μέλη του Δ.Σ. του ΕΔΟΕΑΠ, μέλη του Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ, οι πρόεδροι της ΕΣΗΕΜ-Θ, της ΕΣΗΕΠΗΝ, της ΕΣΗΕΘΣΕΕ, της ΕΣΠΗΤ, της ΕΠΗΕΑ, των ΤΕΑΣ Πελοποννήσου και Θεσσαλίας, εκπρόσωποι της ΠΟΕΠΤΥΜ, της ΕΤΗΠΤΑ, και μέλη του Δ.Σ. του ΕΤΑΠ - ΜΜΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου