Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2015

"ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ": Από τη "ΣΤΟΑ 59" του μεταλλείου της Ολυμπιάδας(VIDEO)

Αυτό το βίντεο δεν είναι ένα συνηθισμένο βίντεο. Ανήκει στην κατηγορία "ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ". 

Είναι μια σκληρή οπτικοακουστική απόδειξη των εξαιρετικά δύσκολων συνθηκών που επικρατούν στην "ΣΤΟΑ 59" του μεταλλείου της Ολυμπιάδας, όπου 150 αγωνιστές των μεταλλείων βρίσκονται εκεί για 9η συνεχή ημέρα, διαμαρτυρόμενοι για την άδικη απόφαση της παραιτηθείσας κυβέρνησης.

Πρόκειται για ένα συγκλονιστικό οδοιπορικό που έκανε η κάμερα των "Εργοληπτών Χαλκιδικής" μαζί με την κάμερα του ΣΚΑΪ και τη ρεπόρτερ Ελένη Ιατρού.

Αυτό το οδοιπορικό κρίνεται "ΑΥΣΤΗΡΑ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ" για την  κυβέρνηση του κ. Τσίπρα και κ. Καμμένου. Ακούγονται και λέγονται πράγματα από τους μεταλλωρύχους που είναι βέβαιο πως θα τους ενοχλήσουν σφόδρα.

Άλλωστε που ακούστηκε να ασκούν κριτική εργαζόμενοι μούσκεμα από την υγρασία και τον ιδρώτα και μαύροι από την μουτζούρα σε "εκλεκτές προσωπικότητες" που μπορεί να μην έχουν κολλήσει ούτε ένα ένσημο στη ζωή τους, αλλά λόγω προικισμένης οικογενειακής καταγωγής κατέχουν θέσεις, αξιώματα, κοινωνική και πνευματική υπεροχή έναντι όλων των υπολοίπων πολιτών αυτής της χώρας και δη των εργαζομένων;

Γι΄αυτό τους λόγους καλό είναι να μην το παρακολουθήσουν στελέχη της απελθούσας κυβέρνησης το βίντεο που ακολουθεί. Ακούγονται αλήθειες που πονάνε.... Όσους έχουν φιλότιμο και συνείδηση... Ίσως τα πιο σπάνια "μέταλλα" στις μέρες που ζούμε, όπως σημειώνει το politesaristoteli.blogspot.gr.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου