Δευτέρα 24 Αυγούστου 2015

Σκορποχώρι ο ΣΥΡΙΖΑ στην Αχαία

 
Την παραίτησή τους κοινοποίησαν με επιστολή τους τέσσερα μέλη του συντονιστικού της ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Αιγίου.
Αναλυτικά στην επιστολή τους αναφέρουν τα εξής:
« Αυτός ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μας ταιριάζει.
Ο ΣΥΡΙΖΑ της ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ της ΕΘΝΙΚΗΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑΣ της ΕΛΠΙΔΑΣ, ο ΣΥΡΙΖΑ των αγώνων για κατάργηση των μνημονίων, για διαγραφή του μεγαλύτερου μέρους του χρέους, για τερματισμό της λιτότητας, για κοινωνική δικαιοσύνη, για αναβάθμιση της παιδείας, για επαναθεμελίωση του εθνικού συστήματος υγείας, για παραγωγική ανασυγκρότηση, για κατάργηση του ΤΑΙΠΕΔ, για άρση του ξεπουλήματος της χώρας, για κατάργηση του ΕΝΦΙΑ, για 13η σύνταξη, για συλλογικές συμβάσεις και κατώτερο μισθό στα 751 ευρώ τελείωσε για μας με την υπογραφή του 3ου μνημονίου στις 12 Αυγούστου.
Από τα μαθητικά μας και φοιτητικά μας χρόνια στους αγώνες των κινημάτων και της αριστεράς οραματιστήκαμε και πιστέψαμε ότι θα μπορούσαμε να αλλάξουμε τον κόσμο, καταφέρνοντας και με την δική μας συνεισφορά να φέρουμε την αριστερά από το παρασκήνιο στο προσκήνιο. Καταφέραμε όλοι μαζί να πείσουμε την πλειοψηφία του ελληνικού λαού, ότι η αριστερά έχοντας το ηθικό πλεονέκτημα θα ήταν η ανατροπή για το σάπιο και διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα της μεταπολίτευσης.
Οι επιλογές και οι καθοριστικές αποφάσεις της ομάδας διαπραγμάτευσης και της ομάδας γύρω από τον Πρόεδρο, με διαδικασίες που δεν τιμούν ένα κόμμα της αριστεράς, πρόδωσαν τα οράματά μας, μας απογοήτευσαν και μας εξόργισαν. Συγχρόνως όμως μας ωρίμασαν βίαια και μας έκαναν ακόμα πιο αποφασιστικούς για το δίκαιο των διεκδικήσεών μας. Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για την υλοποίηση των συνεδριακών και προγραμματικών θέσεων του ΣΥΡΙΖΑ μέσα από ένα νέο μέτωπο αριστερών, δημοκρατικών, πατριωτικών και αντιμνημονιακών δυνάμεων.»
 
Ανδουτσόπουλος Αποστόλης     Συντονιστής ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Αιγίου
Κοίλιας Σωτήρης                        Μέλος Συντονιστικού ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Αιγίου
Σόγιας Αντώνης                          Ταμίας Συντονιστικού ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Αιγίου
Φιλιππόπουλος Νίκος                Υπεύθυνος Τύπου Συντονιστικού ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Αιγίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου