Τρίτη 18 Αυγούστου 2015

Η πίεση οδήγησε σε αμόκ εργάτη στο Ηράκλειο


Τα αίτια της πίεσης, που τον εξανάγκασαν να επιτεθεί σε δύο συναδέλφους τους, με τους οποίους μέχρι χθες εργαζόταν άψογα, ερευνά η αστυνομία, για εργάτη στο Ηράκλειο.
Σύμφωνα με την καταγραφή του περιστατικού, σε κατάσταση αμόκ εργάτης από τη Συρία, μέλος συνεργείου που εκτελούσε εργασίες σε πολυκατοικία στη λεωφόρο Παπαναστασίου, στο Ηράκλειο...
Εκνευρισμένος, πιθανότατα για θέματα ωραρίου, ο εργάτης βγήκε εκτός εαυτού και σαν ταύρος εν υαλοπωλείο κινήθηκε εναντίον των συναδέλφων του!
Ήταν τέτοιο το μένος του μάλιστα, που χτύπησε ένα συνάδελφό του με ένα σίδερο, ενώ έσπρωξε και έριξε έναν άλλο από την οικοδομή στην οποία εργάζονταν. 

Σύμφωνα πάντως με το cretalive.gr, ο αλλοδαπός από την Συρία συμφώνησε να δουλέψει, όμως τα πράγματα «στράβωσαν» όταν το αφεντικό ζήτησε να μείνει λίγες ώρες παραπάνω για να τελειώσουν τη δουλειά. 
Το μάτι του «άστραψε» από οργή καθώς θεώρησε ότι άλλα είχαν συμφωνήσει και άλλα του ζητούσαν. Ο αλλοδαπός υπέστη αμόκ και σε κλάσματα δευτερολέπτου έγινε το κακό.
Σε κατάσταση εκτός εαυτού  έσπρωξε τον εργολάβο από τις σκάλες με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά, ενώ τραυμάτισε  με σίδερο έναν ακόμα εργάτη. Το περιστατικό σημειώθηκε μεσημβρινές ώρες της Δευτέρας σε νεοανεγειρόμενη οικοδομή στην περιοχή Παπαναστασίου.
Ο τραυματίας εργάτης πήρε εξιτήριο αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ενώ ο εργολάβος παραμένει νοσηλευόμενος. Όσο για τον μετανάστη από την Συρία, μην τον είδατε...
Τράπηκε σε φυγή και ουδείς γνωρίζει τα στοιχεία του αφού, όπως προαναφέρθηκε, ο εργολάβος τον βρήκε στο δρόμο και τον πήρε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου