Παρασκευή, 21 Αυγούστου 2015

Προγράμματα Ενισχυτικής διδασκαλίας και Λογοθεραπείας στο Δήμο Παύλου ΜελάΔύο σημαντικά προγράμματα ξεκινούν από το Τμήμα Υγείας, Κοινωνικών και Προνοιακών θεμάτων του Δήμου Παύλου Μελά. Στο πλαίσιο του Κοινωνικού Φροντιστηρίου ξεκινούν μαθήματα ενισχυτικής διδασκαλίας και μαθησιακής υποστήριξης για ανεξεταστέους μαθητές γυμνασίου και λυκείου, καθώς και δωρεάν πρόγραμμα Λογοθεραπευτικής Παρέμβασης για παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας(έως 12 ετών). 


Διδάσκονται:
Αγγλικά (για μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου)
Φιλολογικά Μαθήματα
Μαθηματικά
Φυσική
Χημεία
-Με τα μαθήματα ενισχυτικής διδασκαλίας και μαθησιακής υποστήριξης παρέχεται δωρεάν εκπαιδευτική αρωγή σε μαθητές δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, οι οικογένειες των οποίων λόγω δύσκολων οικονομικών συνθηκών δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν στα σχετικά έξοδα.
Περισσότερες πληροφορίες στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Παύλου Μελά Δευτέρα - Παρασκευή και ώρες 7.00-15.00 στα τηλ. 2310 020185, 2310 020196. -Σκοπός του προγράμματος Λογοθεραπευτικής Παρέμβασης είναι η πρόληψη, η διάγνωση, και η αποκατάσταση των διαταραχών του λόγου, ομιλίας, φωνής και επικοινωνίας μέσω ενός εξατομικευμένου προγράμματος παρέμβασης και δομημένων δραστηριοτήτων.
Περισσότερες πληροφορίες στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Παύλου Μελά Δευτέρα - Παρασκευή και ώρες 7.00-15.00 στο τηλ. 2310 020187.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου