Τρίτη 18 Αυγούστου 2015

21 συμβάσεις έργου για Ιατρούς Εργασίας στη ΔΕΗ


Η ΔΕΗ Α.Ε., κατόπιν της υπ'αριθ. ΔΙΠΑΑΔ/Φ.ΕΓΚΡ./73/17957/29.7.2015 Εγκριτικής Απόφασης της Επιτροπής του άρθρου 2, παρ. 1 της ΠΥΣ 33/2006, όπως ισχύει, προκηρύσσει είκοσι μια (21) θέσεις Ιατρών, με τους οποίους προτίθεται να συνάψει Συμβάσεις Μίσθωσης Έργου ετήσιας διάρκειας, για την παροχή υπηρεσιών Ιατρικής της Εργασίας προς τις Μονάδες του Ομίλου ΔΕΗ που εδρεύουν στους Νομούς του Πίνακα 1, εκ μέρους της ΕΣ.Υ.Π.Π. ΔΕΗ, και ενίοτε προς τρίτους, για λογαριασμό της ΕΞ.Υ.Π.Π. ΔΕΗ.
Σύμφωνα με τις προϋποθέσεις που θέτει η κείμενη νομοθεσία, οι υποψήφιοι πρέπει να:

α. Είναι Ιατροί, μέλη Ιατρικού Συλλόγου. Β

. Κατέχουν και ασκούν την ειδικότητα της Ιατρικής της Εργασίας, όπως πιστοποιείται από τον οικείο Ιατρικό Σύλλογο.

Σε περίπτωση που δεν εκδηλώσουν ενδιαφέρον υποψήφιοι με την υπόψη ειδικότητα, θα ακολουθούνται οι προβλέψεις του Ν. 3850/2.6.2010, άρθρο 16, παρ. 2.

γ. Έχουν (οι άνδρες) εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις ή να έχουν νόμιμα απαλλαγεί από αυτές.


Το αντικείμενο της απασχόλησης των Ιατρών Εργασίας θα είναι το οριζόμενο από τις διατάξεις του Ν. 3850/2.6.2010 και τις σχετικές κανονιστικές Αποφάσεις.

Οι Ιατροί που θα ασκούν καθήκοντα Ιατρού Εργασίας με τις υπόψη συμβάσεις μίσθωσης έργου, θα έχουν ως έδρα απασχόλησης τις Μονάδες του Ομίλου ΔΕΗ που βρίσκονται εντός των γεωγραφικών ορίων των Νομών απασχόλησης του Πίνακα 1.

Η αμοιβή για κάθε θέση θα αποτελέσει αντικείμενο διαπραγμάτευσης μεταξύ των κατάλληλων υποψηφίων και της ΔΕΗ Α.Ε. Η αμοιβή μπορεί να καταβάλλεται και τμηματικά, ανά τακτά ή μη χρονικά διαστήματα, όχι μικρότερα του μηνός, με την προσκόμιση από τον Ιατρό Τιμολογίου Παροχής Υπηρεσιών, θεωρημένου από την αρμόδια Εφορία και με βάση την πρόοδο εκτέλεσης του έργου, όπως θα πιστοποιείται κάθε φορά από τη ΔΕΗ Α.Ε.

Ο Ιατρός θα ενεργεί ως ανεξάρτητος επαγγελματίας και θα επιλέγει ελεύθερα το χρόνο εκτέλεσης του έργου, ο οποίος δεν θα συνδέεται με το ωράριο εργασίας των υπηρεσιών της ΔΕΗ Α.Ε. Σε ενδεχόμενη περίπτωση που αποβεί άγονη η Προκήρυξη μεταξύ των εγγεγραμμένων μελών των Ιατρικών Συλλόγων των Νομών απασχόλησης, θα δύναται η ΔΕΗ Α. Ε. να αποταθεί στα μέλη άλλων Ιατρικών Συλλόγων - όπως ορίζεται από την Υπ. Απ. Υ7α/Γ.Π.οικ.112498 (ΦΕΚ αρ. 1775/Τεύχ. Β'/26.8.2009) και το Νόμο 3996/11, άρθρο 29 - εφόσον έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για τη θέση, προκειμένου να παρέχουν τις υπόψη υπηρεσίες στο πλαίσιο της κείμενης νομοθεσίας.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν αίτηση υποβολής υποψηφιότητας (σύμφωνα με το συνημμένο υπόδειγμα), όπου θα αναφέρεται το έργο ή, κατά σειρά προτίμησης, τα έργα ενδιαφέροντός τους (βάσει του Πίνακα 1) και η οποία θα συνοδεύεται επί ποινή αποκλεισμού, από τα οριζόμενα παρακάτω δικαιολογητικά.

Οι αιτήσεις συνοδευόμενες με τα απαραίτητα δικαιολογητικά θα πρέπει να υποβληθούν είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει θεωρημένη, από ΚΕΠ ή αστυνομικό τμήμα, την υπογραφή τους ή να αποσταλούν με συστημένη επιστολή, από 10.8.2015 έως και 31.8.2015 από τους ενδιαφερόμενους Ιατρούς στη ΔΕΗ/ΔΥΑΕ (Αραχώβης 32, 106 81 Αθήνα, 2ος όροφος).

Οι φάκελοι θα πρέπει να φέρουν την ένδειξη εξωτερικά :

«Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου». Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικά, το εμπρόθεσμο της αίτησης κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής. Για περισσότερες πληροφορίες σε ιατρικά θέματα : κ.κ. Χ. Αλεξόπουλος (τηλ. 2103895505) και Α. Πολυχρονάκη (τηλ. 2103895434). Απαραίτητα δικαιολογητικά συμμετοχής υποψηφίων:

1. Πτυχίο ή Δίπλωμα Ιατρικής Σχολής ΑΕΙ της ημεδαπής ή ισότιμο και αντίστοιχο της αλλοδαπής. Εάν ο τίτλος Πανεπιστημιακής εκπαίδευσης έχει αποκτηθεί στην αλλοδαπή, απαιτείται Πράξη αναγνώρισης από το ΔΙ.Κ.Α.Τ.Σ.Α ή πιστοποιητικό αναγνώρισης από το Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π περί ισοτιμίας και αντιστοιχίας του τίτλου.

2. Άδεια Άσκησης Ιατρικού Επαγγέλματος.

3. Βεβαίωση Μέλους Ιατρικού Συλλόγου.

4. Άδεια Τίτλου Ειδικότητας της Ιατρικής της Εργασίας, όπως πιστοποιείται από τον οικείο Ιατρικό Σύλλογο.

5. Πιστοποιητικό του Ιατρικού Συλλόγου ότι ο υποψήφιος δεν έχει τιμωρηθεί πειθαρχικά.

6. Γνωστοποίηση των επιχειρήσεων όπου ο υποψήφιος ασκεί καθήκοντα Ιατρού Εργασίας, καθώς και τα λοιπά στοιχεία που προβλέπονται στο Νόμο 3850/2010 (άρθρο 9, παρ. 4), προκειμένου να υποβληθεί στο αρμόδιο ΚΕΠΕΚ.

7. Βεβαιώσεις εργοδοτών για την ανάληψη καθηκόντων Ιατρού Εργασίας, από τις οποίες να προκύπτει η διάρκεια και το είδος της παρεχόμενης υπηρεσίας, που να έχουν κατατεθεί σε οποιαδήποτε Υπηρεσία του Σ.ΕΠ.Ε. (Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας) ή φωτοαντίγραφα συμβάσεων σε συνδυασμό με Τιμολόγια Παροχής Υπηρεσιών, που να καλύπτουν τη διάρκεια και το είδος της εμπειρίας.

8. Απολυτήριο στρατού ή δικαιολογητικό νόμιμης απαλλαγής από το στρατό, προκειμένου για τους άντρες, οι οποίοι οφείλουν να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις ή να έχουν νόμιμα απαλλαγεί από αυτές, το αργότερο κατά την ημέρα λήξης της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων.

9. Βιογραφικό σημείωμα.

10. Φωτοαντίγραφο δύο όψεων ατομικού δελτίου αστυνομικής ταυτότητας.

Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι θα πρέπει ομοίως να υποβάλουν υποχρεωτικά και υπεύθυνη δήλωση (Ν. 1599/1986), στην οποία να δηλώνουν ότι : «Όλα τα υποβληθέντα στοιχεία είναι ακριβή και αληθή. Σε περίπτωση ανακρίβειας γνωρίζω ότι θα έχω τις συνέπειες που προβλέπονται από τις διατάξεις του Ν. 1599/1986. Επίσης δηλώνω ότι έχω τακτοποιημένες φορολογικές και ασφαλιστικές υποχρεώσεις, καθώς και ότι δεν έχω καταδικαστεί σε οποιαδήποτε ποινή για κλοπή, υπεξαίρεση, απάτη, εκβίαση, πλαστογραφία, απιστία, δωροδοκία, καταπίεση, παράβαση καθήκοντος, έγκλημα κατά των ηθών, συκοφαντική δυσφήμιση, ψευδορκία, ψευδή καταμήνυση, λιποταξία, έγκλημα περί το νόμισμα, παράβαση των διατάξεων του Α.Ν. 375/1936, ψευδή υπεύθυνη δήλωση και ότι δεν τελώ υπό απαγόρευση ή δικαστική αντίληψη.»

Η παρούσα Ανακοίνωση θα δημοσιευθεί στον ημερήσιο τύπο και θα αναρτηθεί σε όλους τους Ιατρικούς Συλλόγους του Πίνακα 2 και την ιστοσελίδα της ΔΕΗ Α.Ε. (www.dei.gr).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου