Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

ΠΣΑΤ: Tην επόμενη φορά, φοβούμεθα ότι οι ανακοινώσεις μας θα είναι συλλυπητήριες


«Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικών Συντακτών (ΠΣΑΤ) όχι απλά καταδικάζει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο τη «δολοφονική» επίθεση που σημειώθηκε μετά τη λήξη του αγώνα Παναθηναϊκού-ΟΦΗ έξω από το γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας κατά των εργαζομένων της Nova, αλλά κρούει -για μία ακόμη φορά- τον κώδωνα του κινδύνου για το μέλλον. Αυτή τη φορά ευτυχώς δεν θρηνήσαμε θύματα από την επίθεση με μολότοφ στο βαν της Nova, η οποία έγινε παρ’ ότι οι φυσικοί αυτουργοί γνώριζαν ότι εντός του υπήρχαν εργαζόμενοι του συνδρομητικού καναλιού, μεταξύ των οποίων και ο διευθυντής καναλιών Novasports και μέλος του ΠΣΑΤ Γιάννης Φουρνάρος.

Δυστυχώς οι εργαζόμενοι βρέθηκαν για μία ακόμη φορά στο
επίκεντρο επιχειρηματικών συμφερόντων και αντιπαραθέσεων και παρ’ ολίγο κάποιοι να το πληρώσουν με τη ζωή τους. Είναι σαφές πως και για αυτή την επίθεση υπάρχουν πέραν των φυσικών και ηθικοί αυτουργοί, όπως είναι σαφές ότι η κατάσταση αυτή δεν μπορεί να συνεχισθεί άλλο. Ο ΠΣΑΤ έχει εκφράσει εδώ και πολύ καιρό τις θέσεις του επ΄ αυτών των θεμάτων και είχε εγκαίρως επισημάνει τους κινδύνους που υπήρχαν και εξακολουθούν να υπάρχουν.

Καλούμε έστω και τώρα, άπαντες τους εμπλεκόμενους και τις αρμόδιες κατά το νόμο αρχές, αλλά και την διοργανώτρια αρχή που έχει την ευθύνη και τα μέλη της είναι συμβαλλόμενα με τη NOVΑ, να διερευνήσουν την υπόθεση αλλά και να προστατεύσουν εφ εξής και τους εργαζόμενους μέσα και έξω από τα γήπεδα, γιατί την επόμενη φορά και με την τροπή που έχει πάρει η κατάσταση, φοβούμεθα ότι οι ανακοινώσεις μας θα είναι συλλυπητήριες…».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου