Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

“Αιδώς Αργείοι” ή κατά τη λαϊκή έκφραση “λίγη τσίπα είναι επιβεβλημένη”!!!

Με τίτλο: “Αιδώς Αργείοι” ή κατά τη λαϊκή έκφραση “λίγη τσίπα είναι επιβεβλημένη”, η ΠΑΣΚΕ στη ΓΣΕΕ αντεπιτίθεται στη χθεσινή ανακοίνωση της παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ.
Διαβάστε παρακάτω την ανακοίνωση της ΠΑΣΚΕ:

"Η χθεσινή ανακοίνωση της ΑΥΤΟΝΟΜΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ - ΣΥΡΙΖΑ (αυτόνομοι....για κλάματα), αποτελεί μνημείο ψεύδους και υποκρισίας, ενώ εντάσσεται στο πλαίσιο προσπάθειας εκβιαστικής ένταξης των συνδικάτων στους επικοινωνιακούς σχεδιασμούς συγκεκριμένου πολιτικού κόμματος.

Η συστηματική υπονόμευση του θεσμού της Συνομοσπονδίας, η «εργολαβική» διαστρέβλωση των θέσεων και των τοποθετήσεων άλλων παρατάξεων, οι πολιτικοί-συνδικαλιστικοί εκβιασμοί (εξού και το «….η Αυτόνομη Παρέμβαση χρησιμοποίησε όλα τα μέσα….») και η «επί προσωπικού» στοχοποίηση εκλεγμένων εκπροσώπων των εργαζομένων, υπερβαίνουν πλέον τα όρια της ανοχής και εφεξής δεν θα μένουν αναπάντητες.

Η Αυτόνομη Παρέμβαση ψευδώς ισχυρίζεται ότι η «πρότασή» της για 24ωρη απεργία ήλθε μετά την απόφαση της ΑΔΕΔΥ. Η αλήθεια είναι ότι μια ημέρα πριν από τη συνεδρίαση της 21ης Σεπτέμβρη του Γενικού Συμβουλίου της ΑΔΕΔΥ, από τα γραφεία της Αυτόνομης Παρέμβασης έβγαιναν παραπλανητικές ανακοινώσεις που προκατέβαλαν τις αποφάσεις των οργάνων της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ, χωρίς μέχρι εκείνη τη στιγμή να έχει προγραμματιστεί συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΓΣΕΕ.

Μεγάλο ψέμα επίσης είναι ότι κατά τη χθεσινή συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΓΣΕΕ, κατετέθη, από κάποια παράταξη, πρόταση για 24ωρη απεργία, για σήμερα Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου. Προς αποκατάσταση της αλήθειας δηλώνουμε ότι τα πρακτικά της συνεδρίασης της 23ης Σεπτεμβρίου αποτελούν στοιχείο που δεν επιδέχεται διάψευση ή παρερμηνεία και προς επικύρωση της αλήθειας, αμέσως μετά την απομαγνητοφώνηση τους, θα ζητήσουμε ν’ αναρτηθούν στην ιστοσελίδα της ΓΣΕΕ.

Η ΠΑΣΚΕ, η μεγάλη παράταξη των εργαζομένων, από κοινού με τα μέλη της σε Ομοσπονδίες και Εργατικά Κέντρα, αντιμετωπίζοντας με σοβαρότητα την κρισιμότητα της παρούσας συγκυρίας και την ανάγκη αποτελεσματικής στόχευσης των αγώνων των συνδικάτων, θα εργαστεί το επόμενο διάστημα για την πραγματοποίηση καλά οργανωμένων και συντονισμένων αγώνων και δεν πρόκειται να ενταχθεί στους επικοινωνιακούς σχεδιασμούς κομμάτων όπως κάποιοι αφελείς επιχειρούν να επιβάλλουν στη ΓΣΕΕ και στα συνδικάτα.

ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΣΚΕ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου