Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

Κυβερνητικοί τηλεφωνούν κρυφά σε «ημετέρους» για πρόσληψη στη ΝΕΡΙΤ!

call
Με σπασμωδικές ενέργειες οι οποίες προκαλούν την κοινή λογική επιχειρεί ακόμη και σήμερα να χειριστεί το «λουκέτο» της δημόσιας τηλεόρασης το Μέγαρο Μαξίμου ποντάροντας, για μια ακόμη φορά, στη σπορά του διχασμού ανάμεσα στους εργαζομένους της.
Ηδη, διασταυρωμένες πληροφορίες τις οποίες φέρνει στη δημοσιότητα το «Nez» θέλουν κυβερνητικούς παράγοντες, από το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, να τηλεφωνούν σε συγκεκριμένους απασχολουμένους της ΕΡΤ (ημετέρους κυρίως, και όχι μόνο) καλώντας τους να αποχωρήσουν από το Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής και να ετοιμάσουν τα χαρτιά τους για την πρόσληψη τους στη… ΝΕΡΙΤ. Οι ίδιοι κύκλοι αναφέρουν ότι ανάλογες προτάσεις ήδη έχουν γίνει σε απασχολουμένους στην ΕΡΤ οι οποίοι είχαν τοποθετηθεί από το «καθεστώς Σαμαρά» με πρωτοβουλία του κυβερνητικού εκπροσώπου Σίμου Κεδίκογλου και οι οποίοι, φυσικά, από την ανακοίνωση του «λουκέτου» και μετά, δεν έχουν παρουσιαστεί ούτε για μια στιγμή στην Αγία Παρασκευή.
Τα ονόματα αρκετών εκ των συναδέλφων που δέχθηκαν τηλεφωνήματα ήδη είναι γνωστά στα δημοσιογραφικά γραφεία αφού, ως γνωστόν, ειδικά στον εν λόγω κλάδο «οτιδήποτε γίνεται μαθαίνεται». Το εντυπωσιακό είναι ότι αρκετοί από τους εργαζομένους οι οποίοι δέχθηκαν τηλεφωνήματα από κυβερνητικούς παράγοντες οι οποίοι τάζουν θέσεις στη… ΝΕΡΙΤ, απάντησαν αρνητικά δείχνοντας ότι στην πλειονότητα του, το προσωπικό της ΕΡΤ παραμένει ενωμένο και έτοιμο να γυρίσει την πλάτη σε κινήσεις οι οποίες επιβεβαιώνουν ότι κάποιοι στα «ρετιρέ« της κυβέρνησης δεν είναι τόσο ευφυείς, όσο πονηροί, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τις τύχες της χώρας…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου