Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

ΓΣΕΕ: ΔΕΝ ΘΑ ΣΙΓΗΣΟΥΜΕ

Μαζική συμμετοχή είχε η 24ωρη Γενική Απεργία που προκήρυξαν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ κατά της αντιδημοκρατικής απόφασης της Κυβέρνησης να βάλει λουκέτο στη Δημόσια Ραδιοτηλεόραση. Χιλιάδες πολίτες έδωσαν δυναμικό παρόν στο συλλαλητήριο των συνδικάτων στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, στην Αγία Παρασκευή, και σε όλες τις συγκεντρώσεις στις μεγάλες πόλεις της χώρας.
Οι πολίτες που φορτώνονται καθημερινά τα δεινά της ύφεσης και της οικονομικής κρίσης, διατράνωσαν την αντίθεση και την αγανάκτησή τους για την αδιέξοδη και αναποτελεσματική κυβερνητική πολιτική, που αφενός μεν εντείνει τη φτώχεια και την εξαθλίωση και αφετέρου υποβαθμίζει τους δημοκρατικούς θεσμούς.
Η αυταρχική μεθοδολογία της Κυβέρνησης και οι αντιδημοκρατικές της ενέργειες απαντήθηκαν από την ελληνική κοινωνία, αποδεικνύοντας στην πράξη τη ρήση «όποιος σπέρνει ανέμους θερίζει θύελλες».
Στην Κυβέρνηση και στους ΤΡΟΙΚΑΝΟΥΣ ένα μόνο μήνυμα θέλουμε να στείλουμε: «ΣΤΟ ΣΙΩΠΗΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΕ, ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΙΓΗΣΟΥΜΕ»!
Η ΕΡΤ είναι ακόμα ανοιχτή. Δεν έκλεισε χάρη στους εργαζόμενούς της. Δε φιμώθηκε, δε σίγασε. Είναι εδώ και προσφέρει ακόμα ενημέρωση, δημοκρατία και πολιτισμό.
Η ΓΣΕΕ συμπαρατάσσεται στον δίκαιο αγώνα των εργαζομένων στην ΕΡΤ και καλεί το σύνολο των εργαζομένων της χώρας να στηρίξει με την παρουσία του στις κτιριακές εγκαταστάσεις της δημόσιας Ελληνικής Ραδιοφωνίας Τηλεόρασης, την απαίτηση για συνέχιση της λειτουργίας της.
ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου