Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

Εσπασαν την απεργία τα κανάλια – Το 40λεπτο Σαμαρά και το «βολεμένο» ακροατήριο

medium_8098274374

Σε απίστευτη πρόκληση προχώρησαν σήμερα το πρωί τα συστημικά τηλεοπτικά μέσα. Εν μέσω επαναλαμβανόμενων απεργιών όλων των ενώσεων εργαζομένων του τύπου, λόγω του λουκέτου στην ΕΡΤ, επέτρεψαν απευθείας μετάδοση της ομιλίας Σαμαρά στο Ναύπλιο σε διακαναλικό δίκτυο.
Την ώρα που το μαύρο κυριαρχεί στις συχνότητες της ΕΡΤ, τα μεγάλα κανάλια, MEGA, ANT1, ΣΚΑΪ, ALPHA, αλλά και ραδιοφωνικοί σταθμοί, σε κοινή μετάδοση έδειχναν τον Α. Σαμαρά να καθυβρίζει την ΕΡΤ, ως αμαρτωλή, αλλά και τους εγαζομένούς της, αποκαλώντας τους βολεμένους! Για περίπου 40 λεπτά σχεδόν το σύνολο της ελληνικής τηλεοπτικής εικόνας ήταν ένας πρωθυπουργός φανερά εκνευρισμένος από την τροπή που πήραν οι εξελίξεις με την ΕΡΤ, να κατηγορεί ευθέως τους δημόσιους υπάλληλους και να απειλεί με απολύσεις, πέρα από αυτές που ζητεί η Τρόϊκα, όπως και άλλες διώξεις!
Αθλιότητες για «βολεμένους της ΕΡΤ» μπροστά σε κατάφωρα βολεμένους της ΝΔ
Ο Α. Σαμαράς εμφανιζόμενος σαν… στρατηλάτης των μεταρρυθμίσεων (υπέρ ποιών άραγε;) επιτέθηκε ανελέητα κατά των «βολεμένων της ΕΡΤ», όπως επαναλάμβανε συνεχώς, μιλώντας σε ένα ακροατήριο 200 – 300 βολεμένων στη συντριπτική πλειονότητα (τα πρόσωπα είναι γνωστά) βολεμένων στον κρατικό μηχανισμό νεοδημοκρατών!
Μάλιστα, τόνισε ότι αυτό που συμβαίνει σήμερα στην ΕΡΤ είναι μόνο η αρχή των… μεταρρυθμίσεων, που έχει σχεδιάσει (καταλαβαίνετε τι θα επακολουθήσει). Κι αυτός ο «Φιλιππικός» Σαμαρά κατά της ΕΡΤ και όλων των δημοσίων υπαλλήλων – φυσικά εκτός των «ημετέρων»- προβλήθηκε σε πανελλαδικό δίκτυο, χάρη στην εκδούλευση των συστημικών καναλιών.
Αξια η… αμοιβή τους! Μόνο που πλέον κατάλαβαν όλοι γιατί θέλουν να ξεφορτωθούν την ΕΡΤ. Το σημερινό 40λεπτο Σαμαρά ήταν μια προβολή στο τηλεοπτικό μέλλον, που στήνουν!
Σημειώνεται ότι τα ιδιωτικά κανάλια μετέδωσαν, παρά την απεργία, και δελτία ειδήσεων το απόγευμα της Κυριακής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου