Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΕΛΑΣ: ΣΟΒΑΡΟΙ ΥΠΑΙΝΙΓΜΟΙ ΓΙΑ ΝΕΑ ΦΩΛΙΑ ΕΠΙΟΡΚΩΝ ΤΗΣ ΕΛΑΣ ΜΕ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΦΟΡΤΗΓΑ

fortigo-klemmeno
Καταγγελία του Απόστολου Ζέρβα ότι η Ελληνική Αστυνομία καλύπτει έμπορο φορτηγών αυτοκινήτων ή πολύ απλά δεν είναι σε θέση να κάνει σωστά την δουλειά της, αφού ο ίδιος σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του έκανε μόνος του αυτά που όφειλε να κάνει η Αστυνομία. Αν επαληθευτούν τα όσα καταγγέλλει, ίσως να είναι μια ακόμα υπόθεση επίορκων αστυνομικών. Στην καταγγελία του ο κ. Ζέρβας αναφέρει :
Τα ξημερώματα του Σαββάτου 16/2/2013 εκλάπη από την Ανδραβίδα Ηλείας φορτηγό μάρκας MAN 41403 VF 8X4, χρώματος πορτοκαλί. Δηλώθηκε στην Αστυνομία, έγιναν από την μεριά μου αναρτήσεις στο διαδίκτυο με φωτογραφίες και τα στοιχεία του φορτηγού ώστε να γίνει γνωστή ευρέως η κλοπή.
Και όπερ και εγένετω, η κλοπή έγινε γνωστή σε χρόνο dete και στον μεγαλέμπορα χορηγό της ΕΛ.ΑΣ. Έτσι αναγκάστηκαν να επικοινωνήσουν μαζί μου για να μου ζητήσουν να «αγοράσω» σε φιλική τιμή το φορτηγό ΜΟΥ έναντι του ποσού των 2,500 ευρώ. Δεν ενέδωσα βέβαια στον εκβιασμό του καλά φυλασσόμενου μεγαλέμπορα να αγοράσω αυτό που μου ανήκει από αυτόν που έστειλε να μου το κλέψουν.
Αντ' αυτού έκανα αυτό που έπρεπε να έχει κάνει η αστυνομία από την πρώτη στιγμή. Ακολούθησα τα «ίχνη» του φορτηγού και βρέθηκα στην περιοχή του Ασπροπύργου, αλλά μέχρι εκεί, εκεί υψώνεται ένα τοίχος. Εκεί μπαίνει φρένο, όλοι με σταματούν σε αυτό το σημείο, είναι «προστατευόμενη» περιοχή, ένα είδος γκέτου. Εκεί ο μεγάλος της περιοχής, με καταβολές από την Αχαϊα, το μεγάλο αφεντικό που τεμαχίζει φορτηγά είναι στο απυρόβλητο. Δεν τον πειράζει, δεν τον ακουμπάει και δεν τον πλησιάζει κανείς.
Δεν μου κάνει εντύπωση όμως πια, αποκτήσαμε εμπειρία τις τελευταίες ημέρες από τα γεγονότα που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας για τα κατορθώματα των αστυνομικών.
Αστυνομικοί Διευθυντές κάλυπταν έμπορους ναρκωτικών, αστυνομικοί έπαιρναν μίζες από καταστηματάρχες, από μετανάστες, δεν θα παίρνουν από τον μεγαλέμπορο των φορτηγών;
Το να βρει την άκρη η Αστυνομία είναι παιχνιδάκι ΑΝ το θέλουν και ΑΝ δεν υπάρχουν συμφέροντα. Τι πιο απλό από έναν έλεγχο στους κινητήρες των κομμένων φορτηγών, στα serial number των ανταλλακτικών των διαφορικών που στέλνονται κατά τόνους στην Αφρική;
Ας συνεχίσει λοιπόν η Αστυνομία να καλύπτει τους «συνεργαζόμενους χορηγούς» των υπαλλήλων της και ας αφήσει ελεύθερους και όλους εμάς να κάνουμε όλα αυτά που δεν είναι σε θέση αυτοί να κάνουν για να μας προστατεύσουν.
ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΑΝΤ. ΖΕΡΒΑΣ
http://emeiskoialloi.blogspot.gr/2013/02/blog-post_20.html
http://alfazita.blogspot.gr/2013/02/man-41403.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου