Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

ΙΔΟΥ Ο ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗ ΚΩΣΤΑ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΤΗΝ 28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Αν μας χαρακτηρίζει κάτι ως blog και ως ομάδα συνδιαχειριστών είναι ο τρόπος με τον οποίο αντιλαμβανόμαστε την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Και βεβαίως αν υπάρχει κάτι που αντικατροπτίζει την ιδεολογική μας προσέγγιση, είναι το αντιφασιστικό, δημοκρατικό, αριστερό και προοδευτικό μας προφίλ και όχι το δήθεν αντιφασιστικό προσωπείο που κάποιοι  αριστερίζοντες παρουσιάζουν ala carte!
Την 28η Οκτωβρίου το πρωί, ο συνδικαλιστής Κώστας Πετρόπουλος δέχθηκε ιταμή  (για να μην την χαρακτηρίσουμε αλλιώς) επίθεση ΕΝΩΠΙΟΝ του ΑΝΗΛΙΚΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ του, από μπλοκ διαδηλωτών του ΣΥΡΙΖΑ και των λαϊκών συνελεύσεων. Με εκφράσεις όπως "ρουφιάνε", "αλήτη" και επιθετικές κινήσεις εναντίον του, διάφοροι  δηθεν "υπέρμαχοι" της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ και των ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ, επιτέθηκαν σε ένα πατέρα που κρατούσε το 7χρονο παιδί του από το χέρι, προκειμένου να παρακολουθήσουν μαζί την παρέλαση.
Εμείς θεωρούμε τη συγκεκριμένη επίθεση ως άκρως φασίζουσα και επικίνδυνη για τη δημοκρατία. Κι όπως πράττουμε με κάθε έκφανση του φασισμού, όταν έχουμε πειστήρια και αποδεικτικό υλικό στα χέρια μας, δεν θα διστάσουμε ούτε και τώρα να δημοσιοποιήσουμε τις φωτογραφίες των πρωταγωνιστών μιας άκρως φασιστικής (κατά τη δική μας άποψη) και επικίνδυνης για τη δημοκρατία επίθεσης απέναντι σε έναν συμπολίτη μας ΓΟΝΕΑ!
ΙΔΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ ΤΟΥ...."ΘΗΡΙΟΥ":
Ο εικονιζόμενος κύριος, με το γαλάζιο πουκάμισο, τζιν παντελόνι και μουστάκι,  είναι αυτός που πρωταγωνίστησε, μεταξύ άλλων, στην επίθεση εις βάρος του Κώστα Πετρόπουλου
Ο Κώστας Πετρόπουλος προπηλακίζεται και καθυβρίζεται μπροστά στα μάτια της 7χρονης κόρης του, η οποία έντρομη προσπαθεί να τον απομακρύνει από το μπλοκ των διαδηλωτών του ΣΥΡΙΖΑ και των λαϊκών συνελεύσεων
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου