Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

Λουκέτο στον 902 TV βάζει το ΚΚΕ


Λουκέτο στον 902 TV βάζει το ΚΚΕΛουκέτο βάζει το ΚΚΕ στον τηλεοπτικό σταθμό 902TV, λόγω οικονομικού κόστους. Το κλείσιμο του σταθμού, κάνει γνωστό με μακροσκελή ανακοίνωση της, η Πολιτική Γραμματεία του κόμματος, στην οποία αναφέρεται στο υψηλό κόστος μετάβασης στις ψηφιακές υπηρεσίες και στην οικονομική κρίση που έχει επηρεάσει όλα τα ΜΜΕ. Αναφέρεται δε ότι τα διαφημιστικά έσοδα είναι πενιχρά, "επειδή είναι ο σταθμός του ΚΚΕ", για την άρχουσα τάξη.

Αναφέρεται ακόμη ότι υπάρχει κατανόηση (???) για τους εργαζόμενους που μένουν χωρίς δουλειά και η πρόταση συμπληρώνεται με τη φράση "θα τους στηρίξουμε, όσο μπορούμε".

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η συχνότητα θα παραδοθεί στο κράτος, όπως ορίζει ο νόμος ενώ θα παραμείνει σε λειτουργία το ραδιόφωνο του κόμματος, λόγω του ιστορικού του χαρακτήρα.

Παράλληλα το ΚΚΕ ανοίγεται προς τα νέα μέσα και το ίντερνετ, αφού όπως αναφέρει η Πολιτική Γραμματεία, το κενό στην ενημέρωση θα προσπαθήσει να το καλύψει το κόμμα με τη δημιουργία ειδησεογραφικού πόρταλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου