Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

ΠΑΤΡΑ: ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΗΜΕΡΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ PRAKTIKER ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΦΥΛΑΞΗΣ

Δυναμική κινητοποίηση πραγματοποιήσαν σήμερα έξω από το PRAKTIKER της Πάτρας, τα μέλη του Πανελλαδικού Σωματείου Security, διαμαρτυρόμενοι για τις απολύσεις εργαζομένων εκλεγμένων συνδικαλιστικών στελεχών του. Οι απολύσεις έγιναν από την εταιρεία MEGA FOUR SECURITY Α.Ε, η οποία έχει αναλάβει (μεταξύ άλλων εταιρειών) και την φύλαξη του PRAKTIKER.
Στο πλευρό των απολυμένων βρέθηκε και το μέλος της Διοίκησης της ΓΣΕΕ κ. Δ. Καραγεωργόπουλος, καθώς επίσης και ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Χατζηλάμπρου και ο Δημοτικός Σύμβουλος Πάτρας κ. Πατούχας.
Αύριο θα συνεχιστούν οι κινητοποιήσεις και η διαμαρτυρία θα μεταφερθεί από τις 10.00π.μ. - 12.μ.μ.στο LIDL της Αγυιάς,  την φύλαξη του οποίου έχει αναλάβει η MEGA FOUR SECURITY A.E.
Σε δήλωση του προς τον τηλεοπτικό σταθμό LEPANTO ο συνδικαλιστής της ΓΣΕΕ Δ. Καραγεωργόπουλος δήλωσε πως "η εταιρεία MEGA FOUR SECURITY και οι νόμιμοι εκπρόσωποί της είναι ανεπιθύμητοι, είναι persona non grata στην πόλη μας, εφόσον επιμείνουν στις τρομοκρατικές και εκδικητικές απολύσεις  συνδικαλιστικών στελεχών και απλών εργαζομένων. Αν νομίζουν πως με τέτοια συμπεριφορά θα εξακολουθήσουν να κάνουν ανενόχλητοι μπίζνες στην Πάτρα είναι πολύ γελασμένοι".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου