Κυριακή 12 Αυγούστου 2012

Άνεργος αυτοπυρπολήθηκε μπροστά στη Βούλη εξαιτίας μιας... κληρονομιάς

Άνεργος αυτοπυρπολήθηκε μπροστά στη Βούλη εξαιτίας μιας... κληρονομιάς


Ένας Ιταλός 54 ετών, αυτοπυρπολήθηκε μπροστά από το μέγαρο της βουλής της Ρώμης, στην πλατεία Μόντε Τσιτόριο της Αιώνας Πόλης.
Ο άτυχος άνδρας περιλούσθηκε με εύφλεκτο υλικό, χρησιμοποίησε αναπτήρα για να πάρει φωτιά και άρχισε να τρέχει προς την είσοδο της βουλής, μέχρις που σωριάστηκε στο έδαφος. Οι καραμπινιέροι παρενέβησαν άμεσα για να τον βοηθήσουν, με πυροσβεστήρα.
Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, πρόκειται για έναν εργάτη που είχε απολυθεί πριν από δυο μήνες και ο οποίος, παράλληλα, αντιμετώπιζε προβλήματα με την κληρονομιά ακινήτου.
Ο άτυχος Ιταλός, που κατάγεται από την πόλη Φορλί, έξω από την Μπολόνια και φέρει εγκαύματα στο 54% του σώματός του, μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο Σαντ΄Εουτζένιο, στην περιοχή Έουρ της Ρώμης και σύμφωνα με τους γιατρούς η κατάσταση της υγείας του είναι ιδιαίτερα κρίσιμη.
Μέσα σε σακίδιο που έφερε μαζί του και το οποίο δεν καταστράφηκε από τις φλόγες, βρέθηκαν δυο σύντομα μηνύματα: το ένα απευθύνεται στον γιό του και το άλλο για τον δικηγόρο του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου