Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Αιγιάλεια: 34χρονος χειριστής καταπλακώθηκε από μπουλντόζα

Τραγωδία εκτυλίχθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στην ορεινή Αιγιάλεια και συγκεκριμένα κοντά στο χωριό Γρηγόρι, όταν χειριστής μηχανήματος που εργαζόταν στο έργο του καθαρισμού αγροτικής οδοποιίας, καταπλακώθηκε από τη μπουλντόζα που οδηγούσε με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο.
Ο 34χρονος χειριστής, αλβανικής καταγωγής και κάτοικος εν ζωή Πάτρας, εργαζόταν για την τεχνική εταιρεία του εργολάβου κ. Ασκούνη και όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες, προσπαθούσε την ώρα του δυστυχήματος να
στρίψει δεξιά σε μια απότομη και ανηφορική στροφή σε αγροτικό δρόμο ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν αρκετά στενός. Ξαφνικά η μπουλντόζα έφυγε πίσω, πέφτοντας σε πλαγιά ύψος 15 μέτρων περίπου, όπου μάλιστα ήταν φυτεμένη και σταφίδα. Το μηχάνημα έκανε τούμπες πέφτοντας, μπροστά στα έντρομα μάτια των συναδέλφων του 34χρονου. Αμέσως κλήθηκαν άνδρες της Τροχαίας και της Πυροσβεστικής, που απλώς κλήθηκαν για το μακάβριο έργο του απεγκλωβισμού του χειριστή, η σορός του οποίου οδηγήθηκε στο Νοσοκομείο Αιγίου για να διαπιστωθεί ο θάνατός του.
Την προανάκριση για τις συνθήκες του τραγικού δυστυχήματος έχει αναλάβει η Τροχαία Αιγίου.
Πηγή: www.filodimos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου