Σάββατο 21 Ιουλίου 2012

"Πάγωσε" η ΕΔΕ και επέστρεψε

Πρόκειται για τον γιατρό, που κατά την διάρκεια έλεγχου που έγινε από την διοίκηση του νοσοκομείου του Αγρινίου, διαπιστώθηκε πως δεν ήταν στο αγροτικό ιατρείο που υπηρετούσε και αντί αυτού, με τις κρατικές σφραγίδες, συνταγογραφούσε υπάλληλος διπλανού φαρμακείου.

Τότε η Διοίκηση, προέβη σε διαδικασίες πειθαρχικού ελέγχου του γιατρού, (που έχει τιμωρηθεί ξανά για παράπτωμα το 2009), ενώ όπως ήταν φυσιολογικό, απομακρύνθηκε από την θέση του και μετατέθηκε σε άλλο νοσηλευτικό ίδρυμα, μέχρι τουλάχιστον να ολοκληρωθεί η ΕΔΕ που εκκρεμεί σε βάρος του.

Η ΕΔΕ όμως φαίνεται πως «πάγωσε», αφού δεν έχει κινηθεί καμιά διαδικασία ακόμη.. Αντίθετα, λίγες μόλις μέρες μετά τις εκλογές και τον σχηματισμό κυβέρνησης, η 6η Υγειονομική Περιφέρεια με έγγραφο της στις 29 Ιουνίου, ζήτησε από την Διοίκηση του νοσοκομείου, να επιστρέψει ο γιατρός στη θέση του. Το νοσοκομείο όμως δεν το έπραξε.
Γι’αυτόν τον λόγο η 6η ΥΠΕ, στις 17 Ιουλίoυ επανήλθε με νέο έγγραφο, όπου ουσιαστικά δίνεται εντολή ο γιατρός να επιστρέψει στην οργανική του θέση.



ΠΗΓΗ: agriniopress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου