Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Τους φώναξαν: Θα πεθάνετε κουμμούνια! Και τους όρμησαν με ένα pitbull!

Τους φώναξαν: Θα πεθάνετε κουμμούνια! Και τους όρμησαν με ένα pitbull!Σκληρή ανακοίνωση εξέδωσε το ΚΚΕ για την επίθεση το βράδυ της Τρίτης στο εκλογικό του περίπτερο στην Αγία Παρασκευή από 2 άνδρες με εναν σκύλο pitbull και σιδηρογροθιές που αποδώθηκε από τον δήμαρχο σε μέλη της Χρυσής Αυγής.Από την επίθεση τραυματίσθηκε ένας δημοτικός σύμβουλος που ήταν στην πλατεία της Αγίας Παρασκευή και πήγε να τους ζητήσει τον λόγο. Πρόκειται για τον Γιώργο Τσιμπουκάκη. Επίσης, έσπασαν τα εκλογικά περίπτερα του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ.
ΟΛΗ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ

Το ΚΚΕ καταγγέλλει την τραμπούκικη επίθεση φασιστοειδών εναντίον στελέχους του ΚΚΕ στο εκλογικό περίπτερο του Κόμματος στην Αγία Παρασκευή.
Επιβεβαιώνεται ακόμα μια φορά, ότι τα διάφορα ναζιστικά μορφώματα αποτελούν το μαστίγιο του συστήματος για την τρομοκράτηση των εργαζομένων και των λαϊκών στρωμάτων. Στο στόχαστρο τέτοιων οργανώσεων βρίσκεται μόνιμα το ΚΚΕ, οι κομμουνιστές και οι εργαζόμενοι που αγωνίζονται ενάντια στην πλουτοκρατία.
Τα φασιστοειδή και η τρομοκρατική τους δράση, μπορούν να αντιμετωπιστούν μόνο με την απομόνωση και καταδίκη τους από τον ίδιο το λαό, με την ισχυροποίηση του εργατικού λαϊκού κινήματος. Μόνο ένα λαϊκό κίνημα της ρήξης και της ανατροπής μπορεί να εξουδετερώσει το φασισμό και το ναζισμό, που είναι γέννημα θρέμμα του βάρβαρου καπιταλιστικού συστήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου