Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΑΤΡΑΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΑΤΥΧΟΥ ΛΙΜΕΝΕΡΓΑΤΗ ΣΤΟ ΑΙΓΙΟ

Τ
ο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας εκφράζει την βαθιά του θλίψη και συμπαράσταση στην οικογένεια του αδικοχαμένου συναδέλφου Γιώργου Γκουλεμάνη.
Ζητά να διερευνηθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του ο εργαζόμενος και πατέρας τριών παιδιών στο Λιμάνι του Αιγίου.
Η έλλειψη μηχανισμών και η μη τήρηση της Νομοθεσίας και μέτρων υγιεινής και ασφάλειας είναι οι αιτίες που θρηνούμε θύματα, εργαζόμενους.
Απαιτούμε να τιμωρηθούν παραδειγματικά αυτοί που φέρουν την ευθύνη γι' αυτό το τραγικό εργατικό δυστύχημα στο Λιμάνι του Αιγίου.
Πηγή: Dete.gr

ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ERGASIANEWS ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΟΥ ΕΚΠ: Συστηματικά το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας, για άγνωστους σε εμάς λόγους,  εξαιρεί το ERGASIANEWS από την αποστολή Ανακοινώσεων και Δελτίων Τύπου, τα οποία κατά καιρούς εκδίδει, γνωρίζοντας ότι η διαχειριστική ομάδα αποτελείται (μεταξύ πολλών άλλων) από συνδικαλιστές πρωτοβάθμιων σωματείων και μελών της Διοίκησής του. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι δεν υπάρχει σκοπιμότητα πίσω από την συστηματική παράλειψη αποστολής των ανακοινώσεων και των δελτίων τύπου του ΕΚΠ. Και πως θα μπορούσε να υπάρχει οιαδήποτε σκοπιμότητα (;;;), απέναντι σε ένα ιστολόγιο που, με απόλυτο σεβασμό στο θεσμό, έχει προβάλει τις θέσεις του Εργατικού Κέντρου Πάτρας και των σωματείων μελών του, πολύ περισσότερο απ' όλα μαζί τα ενημερωτικά ιστολόγια της χώρας!
Σε κάθε περίπτωση το ERGASIANEWS παραμένει προσηλωμένο στην προβολή των θέσεων της εργατικής τάξης, των συνδικαλιστών και των συνδικάτων της χώρας μας. Η Διαχειριστική Ομάδα του ERGASIANEWS, συνεχώς στελεχώνεται με ολοένα και περισσότερους συναδέλφους, ανεβάζοντας τον αριθμό των διαχειριστών στους 35. 
Σύντομα το ERGASIANEWS μετατρέπεται σε δυναμικό portal (.gr) και θα δώσει τη δυνατότητα σε άνεργους δημοσιογράφους του εργατικού ρεπορτάζ ν' αθρογραφούν και να αμείβονται για τις υπηρεσίες που θα προσφέρουν.
Τέλος, ευχαριστούμε τους 756.750 επισκέπτες του ERGASIANEWS για την εμπιστοσύνη που μας έχουν δείξει, στους 13 μήνες λειτουργίας του ιστολογίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου