Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

βάρβαρη επίθεση.....

ΕΝΩΣΗ    ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ    ΤΣΙΜΕΝΤΩΝ     ΧΑΛΚΙΔΑΣ


ΧΡΟΝΟΣ   ΙΔΡΥΣΗΣ  1931  - ΕΔΡΑ ΧΑΛΚΙΔΑ   Μ. ΦΡΙΖΗ  10

ΤΗΛ. 2221022104  -  2221082224  - 2221059298     FAX:  2221082224

Αριθ.  Αποφ.  598/31  Πρωτ.  Χαλκίδας  -  Αριθ.  Καταχ.  193/31

Τροποποίηση   204/72   Πολυμελούς  Πρωτ.   Χαλκίδας  -  Αριθ. Καταχ.  69/72



 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ



Συνάδελφοι

Η πολιτική της κυβέρνησης και της Τρόικα μέρα με τη μέρα καταργεί και ισοπεδώνει τα δικαιώματα των εργαζομένων και των φτωχών λαϊκών στρωμάτων και μας οδηγεί στη φτώχια και την εξαθλίωση.



Οι δραματικές  περικοπές εισοδημάτων, τα νέα φορολογικά χαράτσια, η αύξηση της ανεργίας, οι μαζικές απολύσεις χιλιάδων εργαζομένων στο Δημόσιο, το ξεπούλημα της Δημόσιας περιουσίας, η διάλυση της
κύριας σύνταξης και των επικουρικών ταμείων, η υποβάθμιση της Δημόσιας Παιδείας και Υγείας, η κατάργηση των Συλλογικών Συμβάσεων και η παρά πέρα ελαστικοποίηση των εργασιακών σχέσεων, αποτελούν τα αντεργατικά εργαλεία της νεοφιλελεύθερης πολιτικής της κυβέρνησης, που θέλει να γυρίσει την κοινωνία στον προηγούμενο αιώνα.



Η αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης, υποταγμένη στα συμφέροντα των δανειστών, του μεγάλου κεφαλαίου  και των πολυεθνικών, έχει δραματικές επιπτώσεις στους εργαζόμενους και στην κοινωνία και ταυτόχρονα μεγαλώνει την ύφεση και αυξάνει δραματικά τα δημοσιονομικά προβλήματα.



Όλοι μαζί πρέπει  να σταματήσουμε τη νέα βάρβαρη επίθεση στο εισόδημά μας, τα νέα έκτακτα χαράτσια σε βάρος των εργαζομένων και των ανέργων.

 


Για το σκοπό αυτό, σαν πρώτη αντίδραση, σας καλούμε να μην πληρώσετε τα νέα χαράτσια και προκειμένου να συντονίσουμε την αντίδρασή μας οργανωμένα και μαζικά, σας καλούμε την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011 και ώρα 7 το απόγευμα στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου όπου θα πραγματοποιηθεί, υπό την αιγίδα του Εργατικού Κέντρου, σύσκεψη σωματείων και φορέων της περιοχής για το ίδιο θέμα.

 

Ο καθένας να νοιώσει ότι δεν είναι ο μόνος του.

Όσο πιο μαζικό είναι το κίνημα τόσο πιο αποτελεσματικό θα γίνει.




Για το Δ.Σ.





    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                O ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


 


   Κούκουρας Ηλίας                                Τραγουλιάς Παναγιώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου