Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΤΡΑΣ: Μεγαλειώδης συμμετοχή 5.500 διαδηλωτών στη σημερινή απεργιακή συγκέντρωση και πορεία

Με τη συμμετοχή 5.500 διαδηλωτών έκλεισε η σημερινή απεργιακή συγκέντρωση και πορεία του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Πάτρας.     Τα μέλη της Διοίκησης του Κέντρου έχουν κάθε λόγο να αισθάνονται ικανοποιημένα από τη σημερινή μαζική συμμετοχή των εργαζομένων και των σωματείων της πόλης στην απεργιακή συγκέντρωση και στην πορεία που επακολούθησε. Βεβαίως τίποτα δεν είναι τυχαίο...

Από την περασμένη Παρασκευή η Εκτελεστική Επιτροπή του ΕΚΠ "όργωσε" σχεδόν όλους τους μαζικούς εργασιακούς χώρους της περιοχής μας (εργοστάσια, υπηρεσίες, εμπορικά καταστήματα, καφετέριες), ενώ από νωρίς σήμερα το πρωί απεργιακές φρουρές με τη συμμετοχή συνδικαλιστών και εργαζομένων περιφρούρησαν δυναμικά την απεργία.
Έχουμε ξαναπεί ότι στο Εργατικό Κέντρο εδώ και μερικούς μήνες έχει υιοθετηθεί μια διαφορετική στάση αντιιμετώπισης των εργασιακών θεμάτων, με την επικράτηση εκείνων των απόψεων που θέλουν άμεση επαφή με την βάση και τους εργαζόμενους.
Να επισημάνουμε ότι αυτή τη φορά, κατά την απεργιακή συγκέντρωση και πορεία δεν σημειώθηκε ούτε ένα "παρατράγουδο", αφού οι διοργανωτές είχαν λάβει τα μέτρα τους!!!
Παρακάτω σας παρουσιάζουμε φωτογραφικό υλικό από τη μεγαλειώδη πορεία του Ε.Κ.Π:





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου