Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΣΩΜΑΤΕΙΟ PRAKTIKER ΠΑΤΡΑΣ


 «Το ταγκό χρειάζεται δύο για να ξεκινήσει
και σίγουρα εγώ δεν  είμαι ο ένας!!!»
Σχετικά με δημοσίευμα του attacktv, το οποίο αναφέρεται σε υποτιθέμενη «κόντρα» ανάμεσα σε μένα και το Σωματείο του PRAKTIKER Πάτρας, με αφορμή πρόσφατα δημοσιεύματα του ergasianews, επιθυμώ να διευκρινίσω τα παρακάτω:
1. Ουδεμία «κόντρα» ή έστω υποβόσκουσα αντιπαράθεση υπάρχει ανάμεσα σε μένα και το Σωματείο Εργαζομένων στο Praktiker Πάτρας. Αντιθέτως διατηρώ τις καλύτερες των σχέσεων με τον πρόεδρο του εν λόγω σωματείου Β. Παπασημακόπουλο, με τον οποίο βρίσκομαι σε καθημερινή επικοινωνία και συνεργασία.
2. Το ERGASIANEWS αποτελεί ενημερωτικό blog στο οποίο είναι συνδιαχειριστές και αρθρογραφούν δεκάδες συνδικαλιστές, εργαζόμενοι, άνεργοι και δημοσιογράφοι της Δυτικής Ελλάδας και έχει ως αντικείμενο την εργασία και τα προβλήματα που ανακύπτουν γύρω απ’ αυτήν. Αποτελεί ουσιαστικά την φωνή των εργαζομένων της Δυτικής Ελλάδας και
δημοσιεύει κάθε πληροφορία, κάθε ανακοίνωση, κάθε είδηση γύρω από τα εργασιακά ζητήματα, χωρίς λογοκρισία και χωρίς σχολιασμούς.
3. Το Σάββατο 16.4.2011, το ενημερωτικό blog με την επωνυμία “ERGASIANEWS”, στο οποίο είμαι συνδιαχειριστής, αναπαρήγαγε ανακοίνωση του Πανελλαδικού Σωματείου Praktiker, σύμφωνα με την οποία είχε προκηρυχθεί 4ωρη στάση εργασίας, την Μ. Τετάρτη 20.4.2011 και ώρες 12.00 – 16.00, ως μέτρο αντίδρασης ενάντια σε 15 απολύσεις που πραγματοποιήθηκαν σε διάφορα καταστήματα. Μάλιστα προς τούτο εκδόθηκε και υποστηρικτική ανακοίνωση του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας.
4. Την Κυριακή 17.4.2011, επικοινώνησε μαζί μου ο συνάδελφος πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στο Praktiker Πάτρας Β. Παπασημακόπουλος και μ’ ενημέρωσε ότι το Σωματείο της Πάτρας θα συμμετάσχει στην Πανελλαδική Στάση Εργασίας προς ένδειξη συμπαράστασης. Μάλιστα με ενημέρωσε ότι κλιμάκιο του Σωματείου από Αθήνα είχε επισκεφθεί την Πάτρα, προκειμένου ν' ενημερωθούν για την κινητοποίηση.  Προς τούτο ζήτησε και έλαβε τη διεύθυνση ηλεκτρονικής αλληλογραφίας του ERGASIANEWS, όπου και μας απέστειλε την ανακοίνωση του «ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ PRAKTIKER ΕΛΛΑΣ», σύμφωνα με την οποία μας γνωστοποιείτο η σύγκληση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης την Μ. Τετάρτη 20.4.2011 και ώρα 13.00, στην Αθήνα, στο Ξενοδοχείο STANLEY. Την ανακοίνωση αυτή δημοσιεύσαμε αυτούσια στο ERGASIANEWS, χωρίς κανέναν δικό μας σχολιασμό.
5. Τις παραπάνω αναρτήσεις στο ERGASIANEWS δεν τις επιμελήθηκα εγώ προσωπικά ως Δημήτρης Καραγεωργόπουλος, αλλά συνάδελφοι συνδιαχειριστές, οι οποίοι προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους στο blog μας.

Κατά συνέπεια των ανωτέρω γίνεται ευκόλως αντιληπτό ότι δεν υφίσταται  «κόντρα» ανάμεσα σε εμένα και το Σωματείο του PRAKTIKER . Εξάλλου...
 «Το ταγκό χρειάζεται δύο για να ξεκινήσει και σίγουρα εγώ δεν είμαι ο ένας!!!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου