Σάββατο 30 Απριλίου 2011

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΤΡΑΣ: Ανακοίνωση για Εργατική Πρωτομαγιά

Από το εργατοϋπαλληλικό κέντρο Πάτρας  εξεδόθη ακόλουθη ανακοίνωση  για την εργατική Πρωτομαγιά:

«Η 1η Μάη γιορτάζεται ως Παγκόσμια Ημέρα των Εργατών. Είναι ημέρα Μνήμης, Τιμής και Αγώνα.

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας απευθύνει προσκλητήριο ενότητας και αγώνα προς όλους τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους και τους ανέργους καλώντας τους σε μαζική συμμετοχή στην πρωτομαγιάτικη απεργιακή συγκέντρωση την Κυριακή 1η Μάη 2011.


Αυτή την ιστορική μέρα οι εργαζόμενοι της χώρας μας, ενώνουμε τη φωνή μας με τους εργαζόμενους σε όλο τον κόσμο που παλεύουν ενάντια στις αδικίες, τον πόλεμο, τις κοινωνικές διακρίσεις, τις ανισότητες, την ξενοφοβία, το ρατσισμό, τη φτώχεια και την εξαθλίωση.

Η Φετινή Πρωτομαγιά βρίσκει τους εργαζόμενους της χώρας μας και τους συνταξιούχους σε δεινή θέση, να βιώνουν καθημερινά την ισοπέδωση και κατάργηση όσα με αγώνες και θυσίες κατακτήσαμε τα τελευταία 100 χρόνια.

Σύσσωμοι οι εργαζόμενοι πρέπει να βρεθούν σε θέσεις μάχης, για την ανατροπή όλων των αντεργατικών μέτρων ενάντια στο Νεοφιλελευθερισμό που δημιούργησε την κρίση καταπατώντας και περιφρονώντας κάθε έννοια δικαίου και ανθρωπιάς ,στο βωμό του κέρδους και των συμφερόντων.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ:
Την κρίση να πληρώσουν οι έχοντες, οι κατέχοντες και οι ένοχοι που τη δημιούργησαν και σήμερα κερδίζουν ξανά από αυτή.

Αποδέσμευση από τα δεσμά του Μνημονίου, των τοκογλύφων δανειστών.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΚΟΙΝΗ ΔΡΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΤΡΑΣ ΤΗΝ 1Η ΜΑΗ 2011 ΚΑΙ ΩΡΑ 10:30 ΤΟ ΠΡΩΙ.

ΖΗΤΩ Η ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου