Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

ΕΝΩΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ EL PACK ΠΡΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ

ΕΝΩΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ EL PACK
Πάτρα, 28/02/2011

Σύμφωνα με άρθρο που δημοσιεύτηκε την προηγούμενη εβδομάδα στην εφημερίδα σας «ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ» που αναφέρεται στο σωματείο «ΕΝΩΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ EL PACK» και στον Πρόεδρο του, ότι δήθεν οργάνωσαν απεργοσπασία στο εργοστάσιο στις 23/02/2001, έχουμε να αναφέρουμε τα εξής:
Στις 23/02/2011 η απεργία στο εργοστάσιο ήταν καθολική και απήργησαν όλα τα μέλη του σωματείου καθώς και οι λιγοστοί εργαζόμενοι που δεν είναι μέλη.
Στον χώρο του εργοστασίου την ώρα που εισέβαλε το ΠΑΜΕ ήταν οι 4 συνάδελφοι του προσωπικού ασφαλείας
της Α΄ βάρδιας καθώς και οι 4 της Β΄ βάρδιας διότι δεν είχε γίνει ακόμη η αλλαγή. Επίσης ήταν ο Διευθυντής του εργοστασίου, ο Διευθυντής παραγωγής και 4 Προϊστάμενοι Τμημάτων για τους οποίους δεν θα απολογηθούμε μιας και είναι στελέχη της επιχείρησης και όχι μέλη μας και εισήλθαν μετά τις 13:00 μ.μ. όταν εμείς ήμασταν στην πορεία.
Η είσοδος των μελών του ΠΑΜΕ με αρχηγούς τον «γνωστό» Αγγελόπουλο και τον βουλευτή Καραθανασόπουλο είναι για μας κατακριτέα διότι εισήλθαν με τα τσιγάρα στο στόμα σε έναν χώρο όπου υπάρχουν εύφλεκτα υλικά και χιλιάδες τόνοι χαρτί με κίνδυνο να υπάρξει πυρκαγιά και να χάσουμε τις δουλειές μας 120 εργαζόμενοι. Όταν ζητήθηκε από το προσωπικό ασφαλείας να σβήσουν τα τσιγάρα δέχτηκαν φραστική και σωματική επίθεση οι εργαζόμενοι του προσωπικού ασφαλείας όπου είχε ορίσει το σωματείο βάσει Νόμου 1264/1982.
Κατά την άποψή μας το επικοινωνιακό αυτό παιχνίδι παίχτηκε στις πλάτες μας για να καλυφθεί η απεργοσπασία όλης της παράταξης (33 εργαζόμενοι) που στηρίζει το ΠΑΜΕ στο CASINO RIO.
Πιστεύοντας στην δημοκρατική ευαισθησία της εφημερίδας «ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ» σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την δημοσίευση της απάντησής μας στο άρθρο σας. Εξάλλου πριν από μερικά χρόνια η εφημερίδα σας εξήρε με πλειάδα δημοσιευμάτων την αγωνιστικότητα και το πάθος του Σωματείου μας για προάσπιση των εργασιακών δικαιωμάτων.

ΤΟ Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου