Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015

8.400 τελικά προσλήψεις στο Δημόσιο εν μέσω εκλογών





Αιτήματα έγκριση για εξαίρεση από την απαγόρευση ζητούν δημόσιοι φορείς και δήμοι για 8.398 προσλήψεις από το ΣτΕ που αναμένεται να εγκριθούν άμεσα και να προχωρήσουν εν μέσω προεκλογικής περιόδου.
Να υπενθυμίσουμε ότι έως την ορκωμοσία της νέα κυβέρνησης που θα προκύψει από τις εκλογές απαγορεύονται οι προσλήψεις και οι μεταβολές στο δημόσιο.
Στο προς έγκριση για εξαίρεση έχουν κατατεθεί οκτώ νέα αιτήματα κατ’ εξαίρεση προσλήψεων, μεταξύ αυτών του υπουργείου Εσωτερικών για 7.030 άτομα για βρεφονηπιακούς των ΟΤΑ, ενώ το υπουργείο Υγείας στο πλαίσιο αντιμετώπισης του έντονου μεταναστευτικού ρεύματος και την κάλυψη των κενών των νοσοκομείων της χώρας, ζητεί την πρόσληψη 330 γιατρών, 260 νοσηλευτών, κ.λπ., ενώ η ΔΕΗ ζητεί την πρόσληψη 579 ατόμων.
Επίσης:

- Ο Δήμος Αθηναίων ζητεί την πρόσληψη 165 ατόμων (παιδοκόμων, βρεφονηπιοκόμων, μαγείρων, προσωπικό καθαριότητας, κ.λπ.) με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για στελέχωση και λειτουργία των παιδικών σταθμών του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών.
 - Ο Δήμος Αγίου Νικολάου Λασιθίου ζητεί την πρόσληψη 32 ατόμων (βρεφονηπιοκόμων, εργατών καθαριότητας, κ.λπ.) για στελέχωση του Οργανισμού Κοινωνικών Υπηρεσιών.
- Ο Δήμος Καρπενησίου ζητεί την πρόσληψη 2 βρεφονηπιοκόμων με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος «Εναρμόνισης Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής».
- Τέλος, το Δημοτικό Ωδείο Λάρισας ζητεί την κατ΄ εξαίρεση πρόσληψη καθηγητών με σχέση ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου