Τετάρτη, 9 Σεπτεμβρίου 2015

Μέχρι 11 Σεπτεμβρίου η καταβολή δόσης του επιδόματος θέρμανσηςΕως την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου περίπου 150.000 δικαιούχοι θα πληρωθούν ποσά για το επίδομα πετρελαίου θέρμανσης μετά από πολύ καιρό που έχουν σταματήσει οι πληρωμές λόγω της οικονομικής κατάστασης και την ασφυξία ρευστότητας. 
Με απόφαση του πρώην αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών κ. Μάρδα εγκρίθηκε πριν απο λίγες ημέρες κονδύλι ύψους 108,1 εκατ ευρώ για την πληρωμή σε δικαιούχους για το επίδομα θέρμανσης.

Σύμφωνα με την απόφαση εγκρίθηκε από τον κ. Μάρδα, η δαπάνη ποσού εκατόν οκτώ εκατομμυρίων εκατόν δώδεκα χιλιάδων εννιακοσίων ογδόντα τεσσάρων ευρώ και σαράντα πέντε λεπτών (108.112.984,45) που καταβλήθηκε μέσω των τραπεζών ή πιστωτικών ιδρυμάτων για την παροχή επιδόματος θέρμανσης στους καταναλωτές πετρελαίου εσωτερικής καύσης.
Εντωμεταξύ, αλλαγές προς το όφελος των καταναλωτών αναμένεται να ισχύσουν από τον Οκτώβριο που ξεκινά η διάθεση του πετρελαίου από τους πρατηριούχους αφού σε τιμές που δεν είδαν ούτε τις πολύ καλές εποχές πριν από την κρίση θα το προμηθεύονται καταναλωτές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου