Τρίτη, 11 Αυγούστου 2015

Νάτος αυτός που εξαπατούσε ανέργους-Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες του


Η Ελληνική Αστυνομία έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα, κατόπιν  σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και τις φωτογραφίες του 48χρονου άνδρα ο οποίος εξαπατούσε πολίτες, από τους οποίους εισέπραττε χρήματα, προκειμένου να τους εξασφαλίσει θέσεις εργασίας σε ναυτιλιακή εταιρεία.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τον ΣΕΪΜΑΝΙΔΗ Σπυρίδωνα του Γεωργίου και της Βασιλικής που γεννήθηκε το 1967 στην Αθήνα.


Ο δράστης,  συνελήφθη στις 31 Ιουλίου, στην περιοχή της Κηφισιάς, από αστυνομικούς του Τ.Α. Καματερού.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της αστυνομίας, η δημοσιοποίηση των στοιχείων, χρονικής διάρκειας έξι μηνών, «αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων» καθώς και στο να διερευνηθεί η συμμετοχή του δράστη και σε άλλες αξιόποινες πράξεις και να καταστεί δυνατός ο εντοπισμός και άλλων παθόντων. 


 
Στο πλαίσιο αυτό, η αστυνομία καλεί τους πολίτες να επικοινωνήσουν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-2320718 και 210-2320279 του Τμήματος Ασφαλείας Καματερού και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου