Πέμπτη, 27 Αυγούστου 2015

Πρόσκληση εθελοντών εκπαιδευτικών για το κοινωνικό φροντιστήριο της Πάτρας
Δημόσια πρόσκληση προς τους εκπαιδευτικούς, απευθύνει ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού του Δήμου Πατρέων Ανδρέας Αθανασόπουλος, προκειμένου να συμμετάσχουν ως εθελοντές στο Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου.
Σε επιστολή που απευθύνεται προς όλους τους εκπαιδευτικούς φορείς της περιοχής, αναφέρονται τα εξής:
«Η Δημοτική Αρχή για δεύτερη συνεχή χρονιά διερευνά τις δυνατότητες λειτουργίας κοινωνικού φροντιστηρίου για μαθητές Δημοτικού  και Γυμνασίου, που χρειάζονται βοήθεια κατά την διάρκεια της σχολικής χρονιάς.
Τα μαθήματα που θα διδάσκονται στο Γυμνάσιο θα είναι: Αρχαία, Μαθηματικά, Έκθεση, Φυσική και Χημεία, ενώ στο Δημοτικό: Γλώσσα και Μαθηματικά.

Η λειτουργία του εν λόγω προγράμματος  απαιτεί την συνδρομή εθελοντών εκπαιδευτικών. Για το λόγο αυτό, προσκαλούμε εκπαιδευτικούς (αδιόριστους, διορισμένους, συνταξιούχους), οι οποίοι να είναι κάτοχοι πτυχίων με τίτλους σπουδών που συνάδουν με τα προαναφερθέντα μαθήματα, να συμβάλουν με τη συμμετοχή τους στην προσπάθεια μας αυτή, αποδεικνύοντας έμπρακτα την αλληλεγγύη προς τους μαθητές και τις οικογένειες τους, με την εθελοντική προσφορά τους».
Δηλώσεις συμμετοχής στην έως την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015 στην Γραμματεία Αντιδημαρχίας  Παιδείας και Αθλητισμού με τους εξής τρόπους:
-Μέγαρο Λόγου  &  Τέχνης πλατεία Γεωργίου  Α’, αρ. 17 Α’,  4ος  όροφος
-FAX:  2610 240145
-E-mail:  antpaidiaspatras@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου